About Student centre Zagreb

Student Centre Zagreb was founded in 1957 and now is a multi-functional space in the heart of the city. SC works on improving student living standard on all levels and in cultural activities, through its Department of culture - Culture of Change it organises and produces shows, performances, conferences and workshops in the fields of music, film, visual arts, theatre, radio. The main goal of SC is to create innovative, economic and educational frameworks of cultural production in order to influence cultural practices in Croatia and internationally. Theatre production is manifested in SC’s own theatre - Teatar &TD, founded in the 1960’s, as the opposition to the classical theatres. &TD is not limited by genres and stylistic criteria, which opens up the possibility of establishing new production aesthetics and contemporary forms of co-production, post production and collaboration.

Zadnja izmjena: 09. Svibanj 2017. u 12:00

apap
Re-Imagine Europe

Kultura promjene

Zakoračite u 2020. uz Plesnu školu SC-a

Tečajevi klasičnih društvenih plesova za studente i mlade, dodatne pogodnosti za dvomjesečnu uplatu tečaja klasičnih plesova, mjesečni plesnjaci, potvrda koja oslobađa studente od TZK na matičnim fakultetima i dr.

Atraktivni večernji termini! Klasični društveni plesovi, salsa i bachata, argentinski tango, solo latin footwork!

Bonus ponuda: Dodatne pogodnosti za dvomjesečnu uplatu klasičnih plesova!

U ponedjeljak, 6.1., otvaramo upise u nove početne grupe za tečajeve u našoj školi. Upisi će trajati kroz cijeli siječanj i te će grupe započeti s radom 3.2. na Cvjetnom i 4.2. na Savi.

Termini i tečajevi koje nudimo su sljedeći:
Cvjetno: Pon/Sri: 20-21:30h - početni argentinski tango
21:30-22:30h - početni klasični plesovi
Sava: Uto/Čet: 19-20h - početna salsa i bachata
22-23h - latin solo footwork
Svi termini ipak su podložni promjenama ukoliko se uspostavi da se neće skupiti dovoljno ljudi za određeni tečaj ili većini potencijalnih polaznika odgovara neki drugi termin.

Naravno, ukoliko već imate plesnog iskustva, možete se priključiti i već postojećim grupama. Naročito nam nedostaje polaznica za napredni tečaj klasičnih plesova pa svim djevojkama koje upišu taj tečaj darujemo 1mj BESPLATNOG pohađanja tanga ili salse i bachate, po vlastitom odabiru.
Nakon što se informirate o programu i odlučite za neki od naših tečajeva, osobno možete podići uplatnicu u iznad spomenutom terminu za infromacije ili je možete preuzeti na linku 1. Zatim je potrebnu u pošti ili putem interneta uplatiti potrebni iznos te poslati potvrdu o izvršenoj uplati na mail (sc.plesna@gmail.com) ili u Facebook inbox (SC - Plesna škola). Nakon toga, voditelj Vas unosi u registar polaznika, upis je dovršen i vidimo se na tečaju!

Studenti mogu dobiti potvrdu koja ih oslobađa TZK-a na matičnim fakultetima.

Program tečajeva
Ove godine nudimo vam, već tradicionalno, početne i napredne tečajeve klasičnih društvenih plesova (disco fox, foxtrot, engleski i bečki valcer, cha-cha-cha, rumba, rock'n'roll, jive i dr.), salse i bachate, te početni tečaj argentinskog tanga, a po prvi puta i mogućnost upisa tečaja Latin footwork-a gdje je naglasak na radu nogu, samostalnom plesanju, tehnici i performansu, sve u latinoameričkim ritmovima.

Raspored rada
SD “CVJETNO NASELJE” (pon/sri)
19-20h – početni klasični društveni plesovi (Grupa A)
20-21h – početni argentinski tango

SD “S.RADIĆ” (uto/čet)
19-20h – početni klasični društveni plesovi (Grupa B)
20-21h – početna salsa i bachata
21-22h – napredna salsa i bachata

Način rada
Baziramo se na učenju vođenja i praćenja kako bi svi polaznici naučili plesati na svakom plesnom podiju sa bilo kojim partnerom/icom. U tu svrhu na tečaju prakticiramo konstantno mijenjanje partnera upravo kako bi se polaznici privknuli plesati s bilo kime na drugoj strani.
Napredni tečajevi više se bave tehnikom pojedinih plesova i zahtjevnijim plesnim koracima i figurama, ali je opet naglasak na vođenju i praćenju.

Oprema
Od opreme za ples ne inzistiramo na ničemu. Možete doći u bilo čemu u čemu se osjećate udobno. Ipak, preporučamo laganu i prozračnu odjeću te lagane cipele ili tenisice. Također, kada je vani loše vrijeme, molimo ponijeti rezervnu obuću kako "loše vrijeme" ne bi unosili u dvoranu.

Cijena tečaja: 130kn/mj ili 200kn/2mj
Uplate vrijede za 8 odrađenih termina (voditelja u dvorani), a ne za datumskih mjesec dana, tako da polaznici ne gube ništa od programa zbog odgoda, neradnh dana ili nadolazećih praznika.

Određene pogodnosti
- tečaj klasičnih društvenih plesova (početni ili napredni): 2h tjedno - 130kn/mj.
- tečaj klasičnih društvenih plesova (početni i napredni): 4h tjedno - 130kn/mj.
- tečaj salse i bachate: 2h tjedno - 130kn/mj.
- tečaj argentinskog tanga: 2h tjedno - 130kn/mj.
- tečaj klasičnih društvenih plesova (početni ili napredni) + tečaj salse i bachate ili argentinskog tanga - 200kn/mj.
- tečaj salse i bachate + tečaj argentinskog tanga - 200kn/mj.
- tečaj klasičnih društvenih plesova (početni ili napredni) + tečaj salse i bachate + tečaj argentinskog tanga - 300kn/mj.
- dvomjesečna uplata bilo kojeg pojedinog tečaja - 200kn
BONUS PONUDA – svaki novi polaznik za dvomjesečnu uplatu klasičnih društvenih plesova dobiva 1mj salse i bachate ili tanga besplatno!

Mjesečni plesnjak
Kad napravite svoje prve plesne korake, htjeti ćete ih negdje i dodatno usavršiti, isprobati i pokazati. Plesna škola SC-a za vas jednom mjesečno organizira plesnjak gdje se možete družiti, plesati, upoznati nove ljude i generalno se dobro provesti. On se tradicionalno održava četvrtkom ili petkom u Društvenoj dvorani SD-a Stjepan Radić, plešu se plesovi koje učite na tečajevima i atmosfera je sasvim opuštena. O svim dodatnim bitnim informacijama obavijestit će vas na vrijeme vaši voditelji.

Instagram
Svi polaznici imaju pristup našem instagram računu gdje objavljujemo videe plesnih koraka i figura koje radimo te ih mogu koristiti kao podsjetnik i gradivo za ponavljanje
https://www.instagram.com/sc_plesna_skola/?hl=hr

Vaši voditelji
Dejan Huzjak
Šime Vukasović
Jelena Torić (Orešković)

Kontakt
Br. mob. (D. Huzjak): 099/570-5455
Email: sc.plesna@gmail.com
Facebook: SC - Plesna škola

Zadnja izmjena: 07. Siječanj 2020. u 14:38