Alternative content

SPORT - grupni programi

Zadnja izmjena: 06. Ožujak 2017. u 13:06

Kickbox & tehnike samoobrane

Zadnja izmjena: 06. Ožujak 2017. u 13:03

UPISI U SC KNJIŽNICU 2016/17

Upisi u knjižnicu i učionicu SC-a i knjižnicu "Stjepan Radić" počinju 03.10.2016.

Radno vrijeme za upis je od ponedjeljka do petka od 08-15h!

Za upis je potreban indeks i osobna iskaznica. Upis je besplatan.

Radno vrijeme učionice je od ponedjeljka do petka od 08-20h.

- - - - OBNOVA DOMOVA - - - -

Rekonstrukcija građevina, infrastrukture i okoliša unutar studentskih naselja Stjepan Radić i Cvjetno naselje

opširnije: http://obnova-domova.unizg.hr/

POZIV ZA ISKAZ INTERESA – za davanje u zakup dijela poslovnog prostora

 

POZIV ZA ISKAZ INTERESA- za davanje u zakup dijela poslovnog prostora

Predmet poziva je davanje u zakup dijela poslovnog prostora u studentskim domovima Studentskog centra u Zagrebu i Savska c. 25 (više informacija)

OGLAS - za popunu radnog mjesta Pomoćni radnik u kuhinji

Studentski Centar

Kultura promjene | 19. Rujan 2012. u 06:51

Novi Ganz novi festival!

Od 18. do 23. rujna, 2012. u prostorima Studentskog centra u Zagrebu, a u organizaciji Kulture promjene SC-a, održat će NOVI GANZ NOVI FESTIVAL, međunarodni festival razvojnog kazališta.

Novi ganz novi okreće se mlađoj populaciji, predstavlja mlade kazališne, plesne, glazbene i medijske autore te pokušava otkriti ganz nova imena i trendove u izvedbenim umjetnostima. Novi ganz novi fokusira se na mladu austrijsku scenu te u sklopu svog programa a u suradnji s Austrijskim kulturnim forumom u Hrvatskoj predstavlja Ciklus mladih austrijskih autora.

Psilicone Theatre

Kao i prošle godine, u sklopu Ciklusa mladih hrvatskih autora, prikazat ćemo nekoliko repriza hrvatskih uspješnica te nekoliko ganz novih premijera. Prikazat ćemo i radove mladih autora iz Slovenije, Nizozemske, Norveške i Litve, ugostiti nekoliko rezidencija, održati tri masterclass radionice dok će Reci više u jednoj večeri, ekspresno i šarmantno, predstaviti rad mladih kulturnih menadžera i umjetnika iz Hrvatske, regije i Europe. Putem programa Ganz Otvoreni omogućit ćemo besplatan posjet festivalu mladim, zainteresiranim, umjetnicima i menadžerima. Novost u Ganz novome programska je linija Ganz nova muzika u suradnji s Muzičkim salonom SC-a.


Tko je tko na Ganz novom festivalu:

Aleksandar Stojković, srpski pjesnik i pisac te frontmen grupe Goribor; Alen i Nenad Sinkauz, hrvatski glazbenici i kompozitori, članovi hrvatsko-talijanskog benda East Rodeo; Dora Budor i Maja Čule, vizualni umjetnički duo, grafičke dizajnerice s brojnim inozemnim nagradama; Egidija Medekšaite, litavska glazbenica i skladateljica, dobitnica brojnih glazbenih nagrada Litavske Unije kompozitora; Florentina Holzinger iz Austrije i Vincent Riebeek iz Nizozemske, veliko iznenađenje kazališne i plesne scene 2011. godine, oboje s diplomama iz koreografije s prestižnog amsterdamskog SNDO-a;  Irena Čurik, hrvatska dramaturginja i redateljica, kazališna predstavnica u projektu „Apap-Performing Europe“; Mala Kline, slovenska performerica i redateljica koju kazalište zanima kao mjesto prisjećanja tko smo bili, tko smo sada i tko možemo biti; Matthias Kranebitter, austrijski kompozitor kojeg zanimaju nove forme ekspresivnosti, usko povezane uz postulate „medijskoga društva, trash kulture i (zaglušujuće) poplave informacija“; Naja Lee Jensen, dansko norveška kazališna i likovna umjetnica koja u svom radu pokušava saznati što se događa kada si dopustimo da, umjesto kategoriziranja i analiziranja, svijet pokušamo iskusiti kroz tijelo; Psilicone Theatre, litavski kazališni duo koji svoj autorski rad bazira na izradi i posebnom načinu animacije silikonskih lutki; Silke Grabinger, austrijska breakdancer-ica, multimedijalna umjetnica, arhitektica, plesna autorica i izvođačica s iskustvom u kazalištu, plesu i Cirque du Soleilu; Woeishi Lean, Christian Anich i Martin Peter Lorenz, austrijski multimedijalni umjetnici, “digitalni domoroci”, koji stvaraju i produciraju između domena dizajna, tehnologije i živih vizualizacija.

Matthias Kranebitter

Namjera festivala nije samo predstaviti rad mladih europskih umjetnika hrvatskoj publici i struci već i olakšati veze i razmjenu između samih umjetnika i menadžera; između umjetnika, kulturnih menadžera, kulturnih institucija i festivala u Hrvatskoj i regiji, te između umjetnika i šire javnosti.

Ulaz na Novi ganz novi festival ove godine je besplatan. Cijeli raspored programa pročitajte ovdje.

Program Ganz novog festivala odvija se uz potporu Programa Kultura 2007-2013 Europske Unije u sklopu projekta „Apap-Performing Europe“, Austrijskog kulturnog foruma u Zagrebu, Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Ureda za kulturu Grada Zagreba.

Silke Grabinger

Sveučilište u Zagrebu - logotip