Rad u Teleprodaji i savjetovanju

Prijave traju do 30.07.2024

Rad u Teleprodaji i savjetovanju

Opis posla

Trebaš podršku kućnom budžetu uz studij, posao u kojem je radno vrijeme prilagođeno tvojim obavezama na faksu? Ne klikaj dalje, ovo je oglas za tebe!

Prije nego što se prijaviš, kolege misle da je bitno da znaš…

·        Ne trebamo tvoje iskustvo, trebamo tvoju motivaciju! U prvih tjedan dana prolaziš edukaciju da shvatiš osnove, a kasnije imaš mentore na raspolaganju, oni su tu za sve poslovne brige, a uz kavu sa njima možeš dijeliti i one druge, radosti sa faksa:)

·        Ne radimo subotom, nedjeljom i praznikom, stoga posao nikada neće omesti tvoje vikend planove.

·        Naš odjel počinje raditi u 10h, a prestaje u 20h; raspored rada je fleksibilan-> 25 sati tjedno je minimalno koliko te trebamo!

·        Uz urede u kojima radimo u timovima, na poslu imamo i kuhinju i dnevni boravak i balkon, zato od kuće ne radimo, ovdje se osjećamo ugodno i ekipa je uvijek raspoložena za kavicu na svježem zraku.

·        Počinjemo sa 5,25€/h, plaća raste ako raste efikasnost! U svakom timu ima i onih koji dokazuju da ne zarađuje IT industrija najviše, kroz ostvarenja ciljeva popeli su se i preko 9,30€/h :)

Jednom kada nam se pridružiš, otvaramo ti karijerni svijet neograničenih mogućnosti. Ako želiš konkretne brojke, u prvih šest mjeseci prošle godine preko 50 naših kolega napravilo je svoj karijerni pomak. A ti kroz digitalne edukacije, online learning platforme i interne razvojne programe možeš svoju karijeru usmjeriti onako kako želiš, u Hrvatskoj, ali i cijeloj Deutsche Telekom Grupi.

Naša je voditeljica odjela svoju karijeru započela na studentskom ugovoru u call centru u Osijeku, vidi što je sve radila od onda do danas:

https://www.linkedin.com/in/tina-vranje%C5%A1-0522841a/

 

Što bismo voljeli da nam doneseš u tim?

·        Razvijene komunikacijske vještine.

·        Poznavanje rada na računalu. Poznaješ li Office i Outlook, bit će nam to sasvim dovoljno, osim ako se ne planiraš dalje razvijati u našem IT sektoru, onda ćemo te poticati da naučiš i puno više.

·        Donesi puno volje za učenje :)

Prijateljski savjet: ako imaš strah od telefona i nisi motiviran/a za teleprodaju, ovo nije posao za tebe, škicni naše druge natječaje 😉


PRIJAVI SE: Pošalji nam svoj životopis i kontakt podatke na posao.telesales@t.ht.hr


Početak rada

odmah

Očekivano trajanje posla

neodređeno

Satnica

7,00€

Lokacija

Draškovićeva 26, 10000 ZAGREB

Radno vrijeme

fleksibilno radno vrijeme(smjenski rad)

Potreban broj izvođača

15

Poželjne vještine

komunikativnost, otvorenost, spremnost na učenje i puno volje

Hrvatski Telekom d.d.

Hrvatski Telekom d.d.

Način za prijavu

Studentski centar u Zagrebu | 2023 | Izradio Refresh.hr