SPUŠTANJE BODNE GRANICE ZA SUBVENCIONIRANI SMJEŠTAJ U STUDENTSKIM DOMOVIMA NA 1 BOD

Spuštena je bodna granica za useljenje studenata u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu te sada iznosi:

 

1 bod

do popunjenja slobodnih kapaciteta.

 

Studenti koji će zatražiti pravo na useljenje po spuštanju bodne granice mogu useliti u studentske domove u roku od 5 radnih dana od dana dodijeljenog prava na smještaj u studentski dom. U protivnom smatrati će se da su odustali od smještaja u ak. god. 2023./2024. te će isto biti dodijeljeno drugome.

 

Useljenje je moguće isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu! Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

 

Stanari koji usele u dom do 15-og dana u mjesecu plaćaju puni iznos mjesečne stanarine, a od 16-og dana u mjesecu plaćaju polovicu iznosa mjesečne stanarine.

Prilikom useljenja stanar je dužan podmiriti iznos mjesečne stanarine koji će se knjižiti kao akontacija. Iznos akontacije jednak je iznosu mjesečne stanarine kategorije smještaja i sobe na koju je student ostvario pravo.

Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice ispunjavaju obrazac sa traženim podacima te se trebaju osobno (e-mailom ili dolaskom) javiti Poslovnici za smještaj studenata radi rasporeda, koji će biti napravljen sukladno slobodnim kapacitetima u studentskim domovima.

Obrazac preuzmite ovdje (Word).

 

Za dodatne informacije možete se obratiti Poslovnici za smještaj (Savska 25).

Radno vrijeme sa strankama: ponedjeljak – petak, od 8 do 15:00 h

 

Kontaktirati nas možete putem:

Tel.  01 4593 641, 01 4593 582, 01 4593 570

e-mail: poslovnica@sczg.hr

 

Ostvareni broj bodova u Natječaju za smještaj studenta u studentske domove za akademsku godinu 2023./2024. studenti mogu vidjeti na osobnom web profilu SCZG.

Studentski centar u Zagrebu | 2023 | Izradio Refresh.hr