Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

O B A V I J E S T

O RADU STUDENTSKIH RESTORANA OD 23.12.2014. DO 07.01.2015.

RESTORANI SC-a ZAGREB PRESTAJU RADITI ZAKLJUČNO SA 23.12.2014. (UTORAK), OSIM RESTORANA “ VETERINA” KOJI PRESTAJE SA RADOM 19.12.2014.

DEŽURNI RESTORAN:

  • OD 24. – 31.12.2014. JE RESTORAN U SD “S. RADIĆ
  • OD 02. – 07.01.2015. JE RESTORAN U SD “CVJETNO NASELJE”

RESTORANI NA FAKULTETIMA PRILAGOĐAVAJU SE RADU FAKULTETA!

SVI RESTORANI SC-a ZAGREB POČINJU UOBIČAJENO RADITI 07.01.2015.

NAPOMENA : RESTORANI SC-a ZAGREB    NE RADE:   25. i 26.12.2014.;  01.01.2015.

Prehrana

Ekonomski fakultet

Restoran “Ekonomija”

Restoran posjeduje konzumni prostor s linijom samoposluživanja.

Ponuda se sastoji od

  • menu obroka
  • jela po izboru
  • drugih prehrambenih proizvoda

Restoran radi pet dana u tjednu, u jednoj smjeni.

Radno vrijeme:

  • 11:00 – 15:00.

Subotom i nedjeljom ne radi.

 

Restoran “Kefa”

Nalazi se na gornjoj etaži postojećeg objekta.

Ponuda se sastoji od drugih prehrambenih proizvoda tipa brze hrane (hot dog, sendviči, pizza i sl.).
Podjela hrane vrši se preko linije samoposluživanja. Restoran radi pet dana u tjednu, u dvije smjene.

Radno vrijeme:

  • 7:30 – 20:00,
  • subotom i nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 30. Lipanj 2011. u 17:10

Današnji dnevni menu

SRIJEDA 04.03.2015

MENU: MESNI

JUHA OD GLJIVA

SARMA (120g)

PIRE KRUMPIR

SALATA MRKVA

PUDING ČOKOLADA

KRUH 3x

 

MENU: VEGETARIJANSKI

JUHA OD GLJIVA

SAVIJAČA S POVRĆEM

ZAPEČENA CVJETAČA

SALATA KUPUS

PUDING ČOKOLADA

KRUH 3x

 

IZBOR JELA:

1. LJUBLJANSKI ODREZAK (150g)

2. PUREĆI FILE (150g)

3. JUNEĆI GULAŠ (140g)

4. KOTLET NA ROŠTILJU (150g)

5. PEČENA PIELTINA (250g)

6. SUHA REBRA (200g)

 

IZBOR PRILOGA:

1. PEČENI KRUMPIR

2. POMFRIT

3. RESTANI KRUMPIR

4. BLITVA LEŠO

5. KUKURUZ, MRKVA, GRAŠAK

6. VALJUŠCI S MRVICAMA

7. MLINCI

8. RIŽOTO OD ŠAMPINJONA

9. MAHUNE U UMAKU

10. VARIVO GRAH S TJESTENINOM

 

Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

Normativi se odnose na meso u sirovom stanju.

Zadnja izmjena: 04. Ožujak 2015. u 09:57


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.