Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

O B A V I J E S T

OBAVIJEST

Restoran SC – a Zagreb u SD „Cvjetno naselje“

od ponedjeljka, 18. 1. 2016. u 11 h započinje sa pružanjem usluga studentske prehrane!

UPRAVA


PRIVREMENO RADNO VRIJEME RESTORANA  SC-Zagreb

Restoran “Stjepan Radić”

Restoran I

ručak 11:30 – 15:00

večera 16:30 – 20:30

Restoran II

doručak 7:00 – 9:30

( subotom 8:00 – 10:00, nedjelljom ne poslužujemo doručak )

ručak 12:00 – 16:30

večera 18:00 – 21:30

Pizzeria

9:30 – 14:00 ( ponedjeljak – petka )

subotom i nedjeljom ne radi

Slastičarna

11:00 – 22:00

pauza 16:00 – 17:00

subotom i nedjeljom ne radi.

Restoran “ Savska ”

Veliki restoran

ručak 10:00 – 16.30

večera 17:00 – 20.30

Express restoran

9:00 – 21.00

pauza 15:00 -15:30

nedjeljom ne radi.

Restoran “Lašćina”

doručak 8:00 – 9:30

ručak 11:00 – 15.30

večera 17:30 – 20.30

subotom i nedjeljom večera 17:30 – 20:00

UPRAVA

Prehrana

Ekonomski fakultet

Restoran “Ekonomija”

Restoran posjeduje konzumni prostor s linijom samoposluživanja.

Ponuda se sastoji od

  • menu obroka
  • jela po izboru
  • drugih prehrambenih proizvoda

Restoran radi pet dana u tjednu, u jednoj smjeni.

Radno vrijeme:

  • 11:00 – 15:00.

Subotom i nedjeljom ne radi.

 

Restoran “Kefa”

Nalazi se na gornjoj etaži postojećeg objekta.

Ponuda se sastoji od drugih prehrambenih proizvoda tipa brze hrane (hot dog, sendviči, pizza i sl.).
Podjela hrane vrši se preko linije samoposluživanja. Restoran radi pet dana u tjednu, u dvije smjene.

Radno vrijeme:

  • 7:30 – 20:00,
  • subotom i nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 30. Lipanj 2011. u 17:10

Današnji dnevni menu

PONEDJELJAK, 08.02.2016

MENU: MESNI

JUHA OD KOSTIJU

PEČENA SVINJETINA

ŠPINAT, PIRE KRUMPIR

SALATA KUPUS

VOĆNI JOGURT

KRUH 3x

 

MENU: VEGETARIJANSKI

JUHA OD BROKULE

PRŽENI SOJA STEAK

KRPICE SA ZELJEM

SALATA ZELENA

VOĆNI JOGURT

KRUH 3x

 

IZBOR JELA:

1. BEČKI ODREZAK  (150g)

2. ĆEVAPČIĆI (200g)

3. PANIRANI PILEĆI FILE (150g)

4  KOTLET SA ŠAMPINJONIMA (150g)

5. PUNJENA JUNETINA S JAJIMA (120g)

 

IZBOR PRILOGA:

1. POMFRIT

2. KRUMPIR RESTANI

3. PEČENI KRUMPIR

4. KROKETI

5. BLITVA LEŠO

6. KUKURUZ

7. GRAŠAK, MRKVA, KRUMPIR

8. TJESTENINA

9. VARIVO OD PORILUKA

 

Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

Normativi se odnose na meso u sirovom stanju.

Zadnja izmjena: 08. Veljača 2016. u 09:39


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.