Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

O B A V I J E S T

O RADU STUDENTSKIH RESTORANA OD 23.12.2014. DO 07.01.2015.

RESTORANI SC-a ZAGREB PRESTAJU RADITI ZAKLJUČNO SA 23.12.2014. (UTORAK), OSIM RESTORANA “ VETERINA” KOJI PRESTAJE SA RADOM 19.12.2014.

DEŽURNI RESTORAN:

  • OD 24. – 31.12.2014. JE RESTORAN U SD “S. RADIĆ
  • OD 02. – 07.01.2015. JE RESTORAN U SD “CVJETNO NASELJE”

RESTORANI NA FAKULTETIMA PRILAGOĐAVAJU SE RADU FAKULTETA!

SVI RESTORANI SC-a ZAGREB POČINJU UOBIČAJENO RADITI 07.01.2015.

NAPOMENA : RESTORANI SC-a ZAGREB    NE RADE:   25. i 26.12.2014.;  01.01.2015.

Prehrana

Ekonomski fakultet

Restoran “Ekonomija”

Restoran posjeduje konzumni prostor s linijom samoposluživanja.

Ponuda se sastoji od

  • menu obroka
  • jela po izboru
  • drugih prehrambenih proizvoda

Restoran radi pet dana u tjednu, u jednoj smjeni.

Radno vrijeme:

  • 11:00 – 15:00.

Subotom i nedjeljom ne radi.

 

Restoran “Kefa”

Nalazi se na gornjoj etaži postojećeg objekta.

Ponuda se sastoji od drugih prehrambenih proizvoda tipa brze hrane (hot dog, sendviči, pizza i sl.).
Podjela hrane vrši se preko linije samoposluživanja. Restoran radi pet dana u tjednu, u dvije smjene.

Radno vrijeme:

  • 7:30 – 20:00,
  • subotom i nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 30. Lipanj 2011. u 17:10

Današnji dnevni menu

PETAK 30.01.2015

MENU: MESNI

JUHA OD RAJČICE

PRŽENE SRDELE (180g)

PEČENI KRUMPIR

SALATA ZELENA

JABUKA

KRUH 3x

 

MENU: VEGETARIJANSKI

JUHA OD RAJČICE

KUHANO POVRĆE S BEŠAMELOM

KROKETI

SALATA KUPUS

JABUKA

KRUH 3x

 

IZBOR JELA:

1. NARAVNI ODREZAK (150g)

2. PUREĆI FILE (150g)

3. JUNEĆI ODREZAK (130g)

4. ODREZAK OD TUNE (150g)

5. POHANI OSLIĆ FILE (200g)

6. PRŽENE LIGNJE (200g)

7. SAMOBORSKI KOTLET (150g)

 

IZBOR PRILOGA:

1. PEČENI KRUMPIR

2. POMFRIT

3. SLANI KRUMPIR

4. BLITVA LEŠO

5. MEKSIČKA MJEŠAVINA

6. KRUMPIR SALATA

7. OKRUGLICE OD KRUHA

8. RIŽA KUHANA

9. GRAH SALATA

10. TARTAR UMAK

11. VARIVO OD GRAŠKA

 

Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

Normativi se odnose na meso u sirovom stanju.

Zadnja izmjena: 30. Siječanj 2015. u 09:25


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.