Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

Davor Višnić | 26. Kolovoz 2014. u 09:08

Početak rada restorana

Zbog prekida isporuke električne energije od strane Elektre,

restorani SC-a Zagreb u Savskoj 25, za studente počinju sa radom 01.09.2014. u 14 h.

 

Prehrana

Savska 25

Restoran “Savska”

Ponuda se sastoji od:

  • menu obroka,
  • jela po izboru,
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podijela hrane vrši se putem dvije linije samposluživanja.

Radno vrijeme restorana:

linija lijevo:

  • ručak 10:00 – 16:00,
  • večera 17:30 – 20:30,

linija desno:

  • ručak 11:30 – 16:00.

Subotom i nedjeljom ne radi.

 

Express restoran

Ponuda se sastoji od

  • jela sa roštilja, pizza i sl.
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podjela hrane vrši se putem linije samoposluživanja.

Radno vrijeme restorana:

  • 9:00 – 15:00,
  • 16:00- 21:00,
  • subotom 9:00 – 21:00.

Nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 14. Ožujak 2013. u 08:49

Dnevni jelovnik

Jelovnik za srijedu, 22. 10. 2014. god.

RUČAK

MENU LINIJA LIJEVO: Juha od povrća, MESNE OKRUGLICE U RAJČICI (120g), pire krumpir, salata svježe zelje, parfe od sira

IZBOR  LINIJA LIJEVO: LJUBLJANSKI ODREZAK (150g), PEČENA PILETINA (250g), JUNEĆI ODREZAK (130g), LIGNJE NA ŽARU (200g)  

PRILOZI: đuveč, zapečena cvjetača, mlinci, pečeni krumpir, valjušci, fino varivo

MENU LINIJA DESNO: Juha od povrća, VINSKI GULAŠ (140g), salata zelena, jabuka

IZBOR LINIJA DESNO: MUSAKA (120g), KOTLET NA ŽARU 2 kom. (100g), JETRA ROŠTILJ (180g), PRŽENI OSLIĆ B.G(200g)

PRILOZI: zapečeni grah, pire krumpir, blitva lešo

VEGETARIJANSKI MENU: Juha od povrća, Odrezak od cvjetače, kuhano povrće s bešamelom, salata, desert

 

VEČERA

MENU: Bijela kava, POHANA SVINJETINA (120g), miješano povrće s krumpirom, salata mrkvica, probiotik 

VEGETARIJANSKI MENU: Bijela kava, Ražnjići od soja medaljona, rižoto od šampinjona, salata cikla, probiotik

IZBOR: PEČENA SVINJETINA (140g), ČEVAPČIĆI (200g), PRŽENE LIGNJE (200g), SALATA S PILETINOM I TJESENINOM (100g), BUREK SA SIROM      

- Prilozi: mlinci, pečeni krumpir, gratinirana tjestenina, prokulica lešo, kelj lešo, pommes frites

 

 *Normativ namirnica u sirovom stanju. 

Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

 

 

 

 

 

Zadnja izmjena: 22. Listopad 2014. u 07:42


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.