Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

O B A V I J E S T

O RADU STUDENTSKIH RESTORANA OD 23.12.2014. DO 07.01.2015.

RESTORANI SC-a ZAGREB PRESTAJU RADITI ZAKLJUČNO SA 23.12.2014. (UTORAK), OSIM RESTORANA “ VETERINA” KOJI PRESTAJE SA RADOM 19.12.2014.

DEŽURNI RESTORAN:

  • OD 24. – 31.12.2014. JE RESTORAN U SD “S. RADIĆ
  • OD 02. – 07.01.2015. JE RESTORAN U SD “CVJETNO NASELJE”

RESTORANI NA FAKULTETIMA PRILAGOĐAVAJU SE RADU FAKULTETA!

SVI RESTORANI SC-a ZAGREB POČINJU UOBIČAJENO RADITI 07.01.2015.

NAPOMENA : RESTORANI SC-a ZAGREB    NE RADE:   25. i 26.12.2014.;  01.01.2015.

Prehrana

Savska 25

Restoran “Savska”

Ponuda se sastoji od:

  • menu obroka,
  • jela po izboru,
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podijela hrane vrši se putem dvije linije samposluživanja.

Radno vrijeme restorana:

linija lijevo:

  • ručak 10:00 – 16:00,
  • večera 17:30 – 20:30,

linija desno:

  • ručak 11:30 – 16:00.

Subotom i nedjeljom ne radi.

 

Express restoran

Ponuda se sastoji od

  • jela sa roštilja, pizza i sl.
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podjela hrane vrši se putem linije samoposluživanja.

Radno vrijeme restorana:

  • 9:00 – 15:00,
  • 16:00- 21:00,
  • subotom 9:00 – 21:00.

Nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 14. Ožujak 2013. u 08:49

Dnevni jelovnik

Jelovnik za petak, 27. 03. 2015. god.

RUČAK

MENU LINIJA LIJEVO: Juha od rajčice, RIŽOTO OD LIGANJA (140g), salata zelena, kolač

IZBOR  LINIJA LIJEVO: PEČENA PILETINA (250g), LIGNJE NA ŽARU (200g), JUNEĆI GULAŠ (140g), KRANJSKE KOBASICE (160g)

PRILOZI: mlinci, blitva lešo, pečeni krumpir, fino varivo

MENU LINIJA DESNO: Juha od rajčice, KOSANI ODREZAK (120), zapečeni grah, salata svježi kupus, jabuka

IZBOR LINIJA DESNO: PRŽENE LIGNJE (200g), SOTE STROGANOV (120g), PRŽENE SRDELE (180g), KOTLET NA ŽARU (150g)

PRILOZI: tartar umak, pommes frites, kroketi, miješano povrće s krumpirom, špinat na mlijeku s krumpirom

VEGETARIJANSKI MENU: Juha od rajčice, Tortelini sa sirom i umakom od dvije vrste sira, salata, desert

 VEČERA

MENU:Čaj, POHANI OSLIĆ FILE (200g), pečeni krumpir, salata kiseli krastavci, naranča

VEGETARIJANSKI MENU:Čaj, Musaka od soja ljuspica, salata kiseli krastavci, naranča

IZBOR: PASTRVA PRŽENA (210g), JUNEĆI ODREZAK NA LOVAČKI (130g), NARAVNI ODREZAK (150g), PILEĆE HRENOVKE (150g), BUREK SA SIROM     

- Prilozi: kelj lešo, njoki, miješano povrće (kukuruz,mrkva,grašak), senf, pommes frites

 

 *Normativ namirnica u sirovom stanju. 

Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

 

 

 

 

 

Zadnja izmjena: 27. Ožujak 2015. u 07:35


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.