Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

OBAVIJEST

 

O RADU RESTORANA SC-a od 04. – 08. 06. 2015.

 

DEŽURNI RESTORANI SC-a OD 4. – 8. LIPNJA 2015. SU RESTORANI U:

- SD „S. RADIĆ“

- SD „CVJETNO NASELJE“

- SD „LAŠĆINA“ ( 07.06.2015. RESTORAN NE RADI )

- EXPRESS RESTORA u Savskoj 25 ( RADI 05. i 06.06. 2015.).

 

RESTORANI SC-a NA FAKULTETIMA I ZUK BORONGAJ PRILAGOĐAVAJU SE

RADU FAKULTETA.

 

OD PONEDJELJKA 08. 06. 2015. RESTORANI SC-a ZAGREB RADE PREMA UOBIČAJENOM RADNOM VREMENU.

UPRAVA

Prehrana

Savska 25

Restoran “Savska”

Ponuda se sastoji od:

  • menu obroka,
  • jela po izboru,
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podijela hrane vrši se putem dvije linije samposluživanja.

Radno vrijeme restorana:

linija lijevo:

  • ručak 10:00 – 16:00,
  • večera 17:30 – 20:30,

linija desno:

  • ručak 11:30 – 16:00.

Subotom i nedjeljom ne radi.

 

Express restoran

Ponuda se sastoji od

  • jela sa roštilja, pizza i sl.
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podjela hrane vrši se putem linije samoposluživanja.

Radno vrijeme restorana:

  • 9:00 – 15:00,
  • 16:00- 21:00,
  • subotom 9:00 – 21:00.

Nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 14. Ožujak 2013. u 08:49

Dnevni jelovnik

Jelovnik za petak, 03. 07. 2015. god.

RUČAK

MENU LINIJA LIJEVO: Juha od rajčice, POHANI OSLIĆ FILE (200g), miješano povrće s krumpirom, salata zelena, kolač

IZBOR  LINIJA LIJEVO: LIGNJE NA ŽARU (200g), PEČENA PILETINA (250g), KOTLET U POVRĆU (150g), PEČENA SVINJETINA (140g)    

PRILOZI: blitva lešo, mlinci, pečeni krumpir, fino varivo

MENU LINIJA DESNO: Juha od rajčice, KOTLET NA ŽARU (150g), zapečeni grah, salata svježi kupus, naranča 

IZBOR LINIJA DESNO: PRŽENE LIGNJE (200g), PRŽENE SRDELE (180g), DALMATINSKA PAŠTICADA (120g), ČEVAPČIĆI (200g)

PRILOZI: tartar umak, pommes frites, brokula lešo, njoki, parmezan, rižoto od šampinjona

VEGETARIJANSKI MENU: Juha od rajčice, Tortelini sa sirom i umakom od šampinjona, salata, desert

 VEČERA

MENU: Čaj, POHANI RIBLJI ŠTAPIĆI (200g), kelj lešo, salata zelena, jabuka

VEGETARIJANSKI MENU: Čaj, Soja steak pohani, đuveč, salata zelena, jabuka

IZBOR: PASTRVA NA ŽARU (210g), JUNEĆI ODREZAK (130g), NARAVNI ODREZAK (150g), HRENOVKE (150g), BUREK SA SIROM

 Prilozi: miješano povrće (kukuruz,mrkva,grašak), tjestenina, grašak na margarinu, senf, pommes frites

   

 *Normativ namirnica u sirovom stanju. 

Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

 

 

 

 

 

Zadnja izmjena: 03. Srpanj 2015. u 08:51


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.