Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

O B A V I J E S T

O RADU STUDENTSKIH RESTORANA OD 23.12.2014. DO 07.01.2015.

RESTORANI SC-a ZAGREB PRESTAJU RADITI ZAKLJUČNO SA 23.12.2014. (UTORAK), OSIM RESTORANA “ VETERINA” KOJI PRESTAJE SA RADOM 19.12.2014.

DEŽURNI RESTORAN:

  • OD 24. – 31.12.2014. JE RESTORAN U SD “S. RADIĆ
  • OD 02. – 07.01.2015. JE RESTORAN U SD “CVJETNO NASELJE”

RESTORANI NA FAKULTETIMA PRILAGOĐAVAJU SE RADU FAKULTETA!

SVI RESTORANI SC-a ZAGREB POČINJU UOBIČAJENO RADITI 07.01.2015.

NAPOMENA : RESTORANI SC-a ZAGREB    NE RADE:   25. i 26.12.2014.;  01.01.2015.

Prehrana

Savska 25

Restoran “Savska”

Ponuda se sastoji od:

  • menu obroka,
  • jela po izboru,
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podijela hrane vrši se putem dvije linije samposluživanja.

Radno vrijeme restorana:

linija lijevo:

  • ručak 10:00 – 16:00,
  • večera 17:30 – 20:30,

linija desno:

  • ručak 11:30 – 16:00.

Subotom i nedjeljom ne radi.

 

Express restoran

Ponuda se sastoji od

  • jela sa roštilja, pizza i sl.
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podjela hrane vrši se putem linije samoposluživanja.

Radno vrijeme restorana:

  • 9:00 – 15:00,
  • 16:00- 21:00,
  • subotom 9:00 – 21:00.

Nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 14. Ožujak 2013. u 08:49

Dnevni jelovnik

Jelovnik za srijedu, 04. 03. 2015. god.

RUČAK

MENU LINIJA LIJEVO: Juha od brokule, KOTLET U POVRĆU (150g), riža, salata cikla, kolač

IZBOR  LINIJA LIJEVO: LJUBLJANSKI ODREZAK (150g), PEČENA PILETINA (250g), PLJESKAVICA (200g), RIŽOTO OD LIGANJA (140g)

PRILOZI: rezanci s brokulom, kukuruz, mlinci, pečeni krumpir, zapečena cvjetača, kupus kiseli pirjani, varivo od slanutka

MENU LINIJA DESNO: Juha od brokule, MESNE OKRUGLICE U RAJČICI (120), pire krumpir, salata svježe zelje, naranča

IZBOR LINIJA DESNO: DALMATINSKA PAŠTICADA (120g), ODREZAK OD TUNE (150g), SVINJSKI ODREZAK U UMAKU OD ŠAMPINJONA (150g), PUREĆI BEČKI (150g)

PRILOZI: valjušci, kelj lešo, tjestenina, pommes frites, mahune u umaku

VEGETARIJANSKI MENU: Juha od brokule, Odrezak od cvjetače, grašak s mrkvom, salata, desert

 VEČERA

MENU:Bijela kava, POHANA SVINJETINA (120g), miješano povrće s krumpirom, salata crveno zelje, probiotik 

VEGETARIJANSKI MENU: Bijela kava, Ražnjići od soja medaljona, rižoto od šampinjona, salata crveno zelje, probiotik

IZBOR: ČEVAPČIĆI (200g), PILEĆI FILE NA ŽARU (150g), PEČENA SVINJETINA (140g), SALATA OD TUNE S TJESTENINOM, BUREK SA SIROM    

- Prilozi: pommes frites, luk, francuska salata, krpice sa zeljem

 

 *Normativ namirnica u sirovom stanju. 

Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

 

 

 

 

 

Zadnja izmjena: 04. Ožujak 2015. u 07:54


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.