Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

OBAVIJEST

 

O RADU RESTORANA SC-a ZAGREB OD 1. – 3. SVIBNJA 2015.

 

DEŽURNI RESTORANI SC-a OD 1. – 3. SVIBNJA 2015. SU RESTORANI U:

- SD „S. RADIĆ“

- SD „CVJETNO NASELJE“

- SD „LAŠĆINA“ ( 03.05.2015. RESTORAN NE RADI )

RESTORANI SC-a NA FAKULTETIMA I ZUK BORONGAJ PRILAGOĐAVAJU SE RADU FAKULTETA.

OD PONEDJELJKA 04.05.2015. RESTORANI SC-a ZAGREB RADE PREMA UOBIČAJENOM RADNOM VREMENU.

 

UPRAVA

Prehrana

Savska 25

Restoran “Savska”

Ponuda se sastoji od:

  • menu obroka,
  • jela po izboru,
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podijela hrane vrši se putem dvije linije samposluživanja.

Radno vrijeme restorana:

linija lijevo:

  • ručak 10:00 – 16:00,
  • večera 17:30 – 20:30,

linija desno:

  • ručak 11:30 – 16:00.

Subotom i nedjeljom ne radi.

 

Express restoran

Ponuda se sastoji od

  • jela sa roštilja, pizza i sl.
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podjela hrane vrši se putem linije samoposluživanja.

Radno vrijeme restorana:

  • 9:00 – 15:00,
  • 16:00- 21:00,
  • subotom 9:00 – 21:00.

Nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 14. Ožujak 2013. u 08:49

Dnevni jelovnik

Jelovnik za srijedu, 27. 05. 2015. god.

RUČAK

MENU LINIJA LIJEVO: Juha od brokule, PEČENA SVINJETINA (140g), špinat na mlijeku s krumpirom, salata zelena, kolač

IZBOR  LINIJA LIJEVO: OSJEČKI ODREZAK (150g), PLJESKAVICA (200g), VINSKI GULAŠ (140g), KOSANA ŠTRUCA (120g)   

PRILOZI: mahune u umaku, blitva lešo, pečeni krumpir, varivo od graha s tjesteninom

MENU LINIJA DESNO: Juha od brokule, SAMOBORSKI KOTLET (150g), restani krumpir, salata svježe zelje, naranča 

IZBOR LINIJA DESNO: ŠPIKANA JUNETINA (120g), PILEĆI FILE NA ŽARU (150g), POHANI OSLIĆ FILE (200g), LAZANJE (120g)

PRILOZI: njoki, rizi bizi, miješano povrće s krumpirom

VEGETARIJANSKI MENU: Juha od brokule, Soja steak pohani, rižoto od šampinjona, salata, desert

 VEČERA

MENU: Čaj, PEČENA PILETINA (250g), mlinci, salata crveno zelje, probiotik

VEGETARIJANSKI MENU: Čaj, Kuhano povrće s bešamelom, kroketi, salata crveno zelje, probiotik

IZBOR: JUNEĆA PRŽOLICA SA ŠAMPINJONIMA (130g), KOTLET NA ŽARU (150g), PRŽENE LIGNJE (200g), PANIRANI PILEĆI FILE (150g), BUREK SA SIROM

- Prilozi: žganci, zapečena cvjetača, tartar umak, slani krumpir, kelj na lešo  

 *Normativ namirnica u sirovom stanju. 

Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

 

 

 

 

 

Zadnja izmjena: 27. Svibanj 2015. u 09:06


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.