Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

OBAVIJEST

Privremeno radno vrijeme Express restorana

Od ponedjeljka do četvrtka: od  9 – 15 h
od 16 – 21 h

pauza od 15 – 16 h

Petak: od 9 – 15 h

Subota: od 9 – 21 h

Nedjeljom restoran zatvoren.

 

UPRAVA

Prehrana

SD "Cvjetno naselje"

Restoran “Cvjetno naselje”

Ponuda se sastoji od:

  • menu obroka,
  • jela po izboru,
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podjela hrane vrši se preko dvije linije samoposluživanja. U sustavu restorana nalazi se i odvojeni prostor slastičarne. Ponuda je na mini liniji koja nudi druge prehrambene proizvode uglavnom slastice i sladoled.

Restoran radi u dvije smjene sve dane u tjednu.
Ponedjeljkom restoran ne radi za ručak.

Radno vrijeme restorana:

linija I.

  • ručak 11:00 – 16:00,
  • večera 17:30 – 21:00.

linija II

  • doručak 7:00 – 10:00,
  • ručak 12:00 – 15:00,
  • večera 17:30 – 20:00.

Subota, nedjelja i blagdan - doručak 8:00-10:00, linija II ne radi za večeru .

 

Caffe bar "Cvjetno"

Radno vrijeme: 8:00 - 21:00.

Prodaja slastica: 11:00 - 21:00.

Subotom, nedjeljom i blagdanom ne radi.

Zadnja izmjena: 25. Ožujak 2013. u 11:50

Današnji dnevni menu

JELOVNIK - PETAK, 17.04.2015.

RUČAK

LINIJA  I: JUHA OD RAJČICE, POHANI OSLIĆ FILE (200 g), KRUMPIR SALATA, SALATA ZELJE, NARANČA

- IZBOR: PRŽENA PASTRVA (210 g),  PEČENA PILETINA  (250 g), PRŽENE LIGNJE (200 g), JUNETINA S KRASTAVCIMA I VRHNJEM (140 g), TJESTENINA BOLONJEZ (120 g), NARAVNI ODREZAK (150 g), VARIVO OD KELJA, UMAK TARTAR

LINIJA  II: JUHA OD RAJČICE, KOSANI ODREZAK (120 g), ĐUVEČ,  SALATA MIJEŠANA KONZ., ROLADA MARMELADA

- IZBOR: PRŽENA PASTRVA (210 g),  PEČENA PILETINA  (250 g), PRŽENE LIGNJE (200 g), JUNETINA S KRASTAVCIMA I VRHNJEM (140 g), TJESTENINA BOLONJEZ (120 g), NARAVNI ODREZAK (150 g), VARIVO OD KELJA, UMAK TARTAR

VEGETARIJANSKI MENU: JUHA OD  RAJČICE, ZAPEČENA TJESTENINA SA ŠAMPINJONIMA, SALATA ZELENA, NARANČA  L  I, ROLADA MARMELADA   L  II

 

VEČERA

LINIJA  I: ČAJ, RIŽOTO OD LIGANJA (140 g), SALATA MRKVA, JABUKA

- IZBOR: PRŽENE LIGNJE (200 g), PEČENA PILETINA (250 g), KOTLET NA ROŠTILJU (150 g), JUNETINA ŠPIKANA (120 g), PLJESKAVICA SA SIROM (200 g), POHANI RIBLJI ŠTAPIĆI (200 g), VARIVO OD GRAŠKA

LINIJA  II: KAKAO, PEČENA SVINJETINA (140 g), MIJEŠANO POVRĆE S KRUMPIROM, SALATA ZELJE  CRVENO, VOĆNI JOGURT

- IZBOR: PRŽENE LIGNJE (200 g), PEČENA PILETINA (250 g), KOTLET NA ROŠTILJU (150 g), JUNETINA ŠPIKANA (120 g), PLJESKAVICA SA SIROM (200 g), POHANI RIBLJI ŠTAPIĆI (200 g), VARIVO OD GRAŠKA

VEGETARIJANSKI MENU: ČAJ, POHANI SIR, ŠPINAT, PIRE KRUMPIR, SALATA  ZELJE, JABUKA  L I, VOĆNI JOGRUT   L II

 

JELOVNIK - SUBOTA, 18.04.2015.

RUČAK

LINIJA  I: JUHA OD BROKULE, TJESTENINA BOLONJEZ (120 g), SALATA ZELJE, PUDING VANILIJA

- IZBOR: PILEĆI FILE NA ŽARU (150 g), SALATA OD PILETINE S TJESTENINOM (100 g), BEČKI ODREZAK (150 g), RAMSTEK NA ROŠTILJU (160 g), KOSANA  ŠTRUCA (120 g), PANIRANI PILEĆI FILE  (150 g), RIŽOTO OD LIGANJA (140 g), KOTLET NA ROŠTILJU - 2 kom (200 g), VARIVO FINO

LINIJA  II: JUHA OD BROKULE, PEČENA PILETINA (250 g), GRAŠAK U UMAKU, RESTANI KRUMPIR, SALATA ZELJE CRVENO, PITA SIR

- IZBOR: PILEĆI FILE NA ŽARU (150 g), SALATA OD PILETINE S TJESTENINOM (100 g), BEČKI ODREZAK (150 g), RAMSTEK NA ROŠTILJU (160 g), KOSANA  ŠTRUCA (120 g), PANIRANI PILEĆI FILE  (150 g), RIŽOTO OD LIGANJA (140 g), KOTLET NA ROŠTILJU - 2 kom (200 g), VARIVO FINO

VEGETARIJANSKI MENU: JUHA OD BROKULE, ODREZAK OD CVJETAČE, PIRJANI JEČAM, SALATA ZELENA, PUDING VANILIJA  L I, PITA SIR  L  II

VEČERA

LINIJA  I: KAKAO, MESNE OKRUGLICE U RAJČICI (120 g), PIRE KRUMPIR, SALATA ZELJE, NARANČA

- IZBOR: PEČENA PILETINA (250 g), POHANA SVINJETINA (120 g), JUNEĆI ODREZAK (130 g), PANIRANI ŠTAPIĆI OD LIGANJA (200 g), TJESTENINA S MESOM (120 g), KRANJSKE KOBASICE (160 g), VARIVO OD CVJETAČE

VEGETARIJANSKI MENU: KAKAO, LAZANJE OD SOJE, SALATA MRKVA, NARANČA

 

JELOVNIK - NEDJELJA, 19.04.2015.

RUČAK

LINIJA  I: JUHA OD POVRĆA, KOTLET NA ROŠTILJU (150 g), ĐUVEČ, SALATA ZELJE, SAVIJAČA VIŠNJA GOTOVA

- IZBOR: PEČENA PILETINA (250 g), DALMATINSKA PAŠTICADA (120 g), POHANA SVINJETINA (120 g), POHANI OSLIĆ FILE (200 g), TJESTENINA MILANEZ (100 g šunka), PUNJENI PILEĆI FILE (150 g), KOSANI ODREZAK (120 g), VARIVO OD GRAHA, UMAK OD POVRĆA

LINIJA  II: JUHA OD POVRĆA, SVINSKI PAPRIKAŠ (140 g), TJESTENINA, SALATA MIJEŠANA KONZ., JABUKA

- IZBOR: PEČENA PILETINA (250 g), DALMATINSKA PAŠTICADA (120 g), POHANA SVINJETINA (120 g), POHANI OSLIĆ FILE (200 g), TJESTENINA MILANEZ (100 g šunka), PUNJENI PILEĆI FILE (150 g), KOSANI ODREZAK (120 g), VARIVO OD GRAHA, UMAK OD POVRĆA

VEGETARIJANSKI MENU: JUHA OD POVRĆA, OKRUGLICE OD SOJE, PIRE KRUMPIR, SALATA ZELJE CRVENO, SAVIJAČA VIŠNJA GOTOVA  L  I,   JABUKA L  II

 

VEČERA

LINIJA  I: BIJELA KAVA, ŠPIKANA JUNETINA (120 g), ŽGANCI, SALATA ZELJE, PUDING ČOKOLADA

- IZBOR: PEČENA PILETINA (250 g), PLJESKAVICA (200 g), PRŽENE  LIGNJE (200 g), NARAVNI ODRERZAK (150 g), PEČENA SVINJETINA (140 g), PUREĆI BEČKI (150 g), TARTAR  UMAK, VARIVO OD GRAŠKA

VEGETARIJANSKI MENU: BIJELA KAVA, POHANI SOJA MEDALJONI, BROKULA LEŠO, SALATA MRKVICA, PUDING ČOKOLADA

 

JELOVNICI SU PODLOŽNI PROMJENAMA IZ OBJEKTIVNIH RAZLOGA

NORMATIVI MESA ODNOSE SE NA MESO U SIROVOM STANJU

Zadnja izmjena: 17. Travanj 2015. u 15:59


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.