Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

OBAVIJEST

Dežurni restorani SC-a Zagreb na

Dan antifašističke borbe 22.06.2015. i Dan državnosti 25.06.2016. su restorani u:

- SD „ S. RADIĆ “

- SD „ CVJETNO NASELJE “

- SD „ LAŠĆINA “

Veliki restoran u „Savskoj 25“ ne radi 23. i 24 .06.2016.,a radi Expres retoran.

Ostali restorani SC-a Zagreb rade prema uobičajenom radnom vremenu.

 

UPRAVA

 

 

 

OBAVIJEST

RADNO VRIJEME RESTORANA “ STJEPAN RADIĆ ”

KUHINJA 2

DORUČAK

7:00 - 9:30

8:00 - 10:00 ( SUBOTOM )

NEDJELJOM SE DORUČAK NE POSLUŽUJE

RUČAK        12:00 - 16:30

VEČERA      18:00 - 21:30

KUHINJA 1

RUČAK        11:30 - 16:00

VEČERA      17:30 - 21:00

PIZZERIA

9:30 - 15:00

16:30 - 20:30

SUBOTOM I NEDJELJOM ZATVORENO

SLASTIČARNA

14:00 - 21:00

PAUZA   16:00 - 17:00

SUBOTOM I NEDJELJOM ZATVORENO

RADNO VRIJEME RESTORANA “ CVJETNO NASELJE ”

LINIJA 1

RUČAK        11:00 - 16:00

VEČERA      17:30 - 21:00

LINIJA 2

DORUČAK    7:00 - 10:00

8:00 - 10:00 ( VIKENDOM I BLAGDANIMA )

RUČAK        11:00 - 16:00

VEČERA      17:30 - 21:00

PONEDJELJKOM RESTORAN RADI SAMO ZA VEČERU!

UPRAVA


Prehrana

SD "Cvjetno naselje"

Restoran “Cvjetno naselje”

Ponuda se sastoji od:

  • menu obroka,
  • jela po izboru,
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podjela hrane vrši se preko dvije linije samoposluživanja. U sustavu restorana nalazi se i odvojeni prostor slastičarne. Ponuda je na mini liniji koja nudi druge prehrambene proizvode uglavnom slastice i sladoled.

Restoran radi u dvije smjene sve dane u tjednu.
Ponedjeljkom restoran ne radi za ručak.

Radno vrijeme restorana:

linija I.

  • ručak 11:00 – 16:00,
  • večera 17:30 – 21:00.

linija II

  • doručak 7:00 – 10:00,
  • ručak 12:00 – 15:00,
  • večera 17:30 – 20:00.

Subota, nedjelja i blagdan - doručak 8:00-10:00, linija II ne radi za večeru .

 

Caffe bar "Cvjetno"

Radno vrijeme: 8:00 - 21:00.

Prodaja slastica: 11:00 - 21:00.

Subotom, nedjeljom i blagdanom ne radi.

Zadnja izmjena: 25. Ožujak 2013. u 11:50

Današnji dnevni menu

PETAK,  24.06.2016.


RUČAK

LINIJA  I MENU: JUHA OD RAJČICE, POHANI OSLIĆ FILE (200 g), KRUMPIR SALATA, SALATA ZELJE, JABUKA

- IZBOR: LIGNJE NA BUZARU (200 g), NARAVNI ODREZAK  (150 g), JUNEĆI SOTE STROGANOV (120 g), KOSANA ŠTRUCA  (120 g), PANIRANI ŠTAPIĆI OD LIGANJA (200 g)  VARIVO OD MAHUNA

LINIJA  II MENU: JUHA OD RAJČICE, KOTLET NA ROŠTILJU (150 g), ĐUVEČ, SALATA ZELJE, ČOKOLADNA KOCKA

- IZBOR: PASTRVA PRŽENA (210 g), PEČENA PILETINA  (250 g), BEČKI ODREZAK (150 g), PILEĆI FILE PANIRANI (150 g), VARIVO OD MAHUNA

VEGETARIJANSKI MENU: JUHA OD RAJČICE, MUSAKA OD ŠAMPINJONA, SALATA RAJČICA, JABUKA  L I,  ČOKOLADNA KOCKA   L  II

 

 

VEČERA

LINIJA  I  MENU: ČAJ, RIŽOTO OD LIGANJA  (140 g), SALATA ZELJE, NARANČA

- IZBOR: ŠKARPINA FILET NA ROŠTILJU (200 g), PEČENA PILTINA (250 g), SVINJSKI ODREZAK U VRHNJU (150 g), KOSANI ODREZAK (150 g),  VARIVO OD GRAŠKA, SIR S VRHNJEM, GRIZ NA MLIJEKU

LINIJA II MENU: ČAJ, TJESTENINA BOLONJEZ (120 g), SALATA ZELJE, VOĆNI JOGURT

- IZBOR: ŠPIKANA JUNETINA (120 g), PANIRANI ŠTAPIĆI OD LIGANJA (200 g), PILEĆI FILE PANIRANI (150 g), VARIVO OD GRAŠKA, SIR S VRHNJEM, GRIZ NA MLIJEKU

VEGETARINASKI MENU: ČAJ, POHANI SIR, BROKULA LEŠO, SALATA MRKVICA, NARANČA  L I, VOĆNI JOGURT  L II

 

 

SUBOTA,  25.06.2016.

RUČAK

LINIJA  I MENU: JUHA OD BROKULE, POHANA SVINJETINA (120 g), RIZI - BIZI, SALATA ZELJE, PUDING VANILIJA

- IZBOR: PILEĆI FILE NA ŽARU (150 g), TJESTENINA S MESOM (120 g), RAŽNJIĆI (150 g), PUNJENI PILEĆI FILE (150 g), RIŽOTO OD LIGANJA (140 g), VARIVO FINO

LINIJA  II - MENU: JUHA OD BROKULE, PEČENA PILETINA (250 g), KRPICE SA ZELJEM, SALATA ZELJE, KRANCLI

- IZBOR: SVINJSKI ODREZAK U VRHNJU (150 g), JUNEĆI GULAŠ (140 g), ŠKARPINA FILET NA ROŠTILJU (200 g), ĆEVAPI (200 g), VARIVO FINO

VEGETARIJANSKI MENU: JUHA OD BROKULE, ODREZAK OD CVJETAČE, MIJEŠANO POVRĆE S BEŠAMELOM, SALATA SVJEŽI KRASTAVCI, PUDING VANILIJA  L I, KRANCLI  L  II

 

VEČERA

LINIJA  I MENU: KAKAO, SAMOBORSKI KOTLET (150 g), SLANI KRUMPIR, SALATA ZELJE, JABUKA

- IZBOR: PEČENA PILETINA  (250 g), BEČKI ODREZAK (150 g), LAZANJE (120 g), JUNETINA ŠPIKANA (120 g), PILEĆI FILE PANIRANI (150 g), PANIRANI ŠTAPIĆI OD LIGANJA (200 g), VARIVO OD KELJA, SIR S VRHNJEM, GRIZ NA MLIJEKU

VEGETARIJANSKI MENU: KAKAO, POHANA BROKULA, RIŽA S RAJČICOM, SALATA MRKVICA, JABUKA

 

 

 

NEDJELJA,  26.06.2016.

RUČAK

LINIJA  I MENU: JUHA OD POVRĆA, MESNE OKRUGLICE U RAJČICI  (120 g), PIRE KRUMPIR, SALATA ZELJE, MRAMORNI KOLAČ

- IZBOR: BEČKI ODREZAK (150 g), PEČENA PILETINA  (250 g), JUNEĆI ODREZAK  (130 g), SALATA S PILETINOM I TJESTENINOM (100 g), LIGNJE NA BUZARU (200 g), VARIVO OD GRAHA

LINIJA  II - MENU: JUHA OD POVRĆA, PEČENA SVINJETINA (140 g), ĐUVEČ, SALATA ZELJE, KOMPOT BRESKVA

- IZBOR: PILEĆI FILE NA ŽARU  (150 g), POHANI OSLIČ  FILE (200 g), SVINJSKI ODREZAK U VRHNJU (150 g), TJESTENINA BOLONJEZ  (120 g), PUNJE I PILEĆI FILE (150 g), VARIVO OD GRAHA

VEGETARIJANSKI MENU: JUHA OD POVRĆA, TORTELINI OD IRA, UMAK OD SIRA, SALATA CIKLA, KOMPOT BRESKVA

 

VEČERA

LINIJA  I - MENU: BIJELA KAVA, ŠPIKANA JUNETINA (120 g), TJSTENINA, SALATA ZEKE, PUDING ČOKOLA

- IZBOR: PEČENA PILETINA (250 g), POHANA SVINJETINA (120 g), PLJESKAVICA (200 g), PANIRANI ŠTAPIČI O  LIGANJA  (200 g), PILEĆI FILE PANIRANI (150 g), KRANJSKE KOBASICE (160 g), VARIVO OD MAHUNA, SIR S VRHNJEM, GRIZ NA  MLIJEKU

VEGETARIJANSKI MENU: BIJELA KAVA, ODREZAK OD KRUMPIRA, CVJTAČA  S MRVICAMA, SALATA MRKVICA, PUDING ČOKOLADA

 

 

JELOVNICI SU PODLOŽNI PROMJENAMA IZ OBJEKTIVNIH RAZLOGA

NORMATIVI MESA ODNOSE SE NA MESO U SIROVOM STANJU

SC - RESTORAN „CVJETNO NASELJE“

NEDJELJA;  20.03.2016.

C     J      E     N      I    K

R     U     Č     A    K  

M       E       N        U

L I N I J A     -       I                                                  VEGETARIJANSKI    -      L   I                  

-------------------------                                                   -----------------------------------------

JUHA OD  POVRĆA                                               JUHA OD  POVRĆA

SMOBORSKI KOTLET  (150 g)                             TORTELINI OD ŠPINATA

RIŽA                                                                        UMAK OD RAJČICE                         

SALATA ZELJE                                                     SALATA  CIKLA

PARFE SIR                                                             PARFE SIR

KRUH                                                                      KRUH

M   E   N    U   ekon. cijena 22,60  kuna, subvencionirano 71,24%

I       Z       B        O       R                L      I      -     kuna

1. PILEĆI FILE NA ŽARU  (150 g)    ...........................  14,00 - 71,24%

2. JUNETINA PUNJENA S JAJIMA   (120 g)   ...........  15,70 - 71,24%

3. POHANI OSLIĆ FILE  (200 g)   ...............................  14,61 - 71,24%

4. TIJESTO S MESOM   (120 g)   ...............................   12,65 - 71,24%

5. BEČKI ODREZAK  (150 g)  ....................................   16,21 - 71,24%

6. SVINJSKI ODREZAK U VRHNJU   (150 g)  ...........  13,50 - 50,00%

7. PUNJENI PILEĆI FILE (150 g)   .............................   13,20 - 71,24%

8. VARIVO OD GRAHA    ............................................    4,74 - 71,24%

NAPOMENA:  NORMATIVI MESA ODNOSE SE NA  MESO U SIROVOM STANJU

JELOVNICI SU PODLOŽNI PROMJENAMA IZ OBJEKTIVNIH RAZLOGA

SC - RESTORAN „CVJETNO NASELJE“

NEDJELJA;  20.03.2016.

C     J      E     N      I    K

R     U     Č     A    K  

M       E       N        U

L I N I J A     -     II                                                  VEGETARIJANSKI    -     L   II                   

-------------------------                                                   -----------------------------------------

JUHA OD  POVRĆA                                               JUHA OD  POVRĆA

PEČENA PILETINA  (250 g)                                  RAŽNJIĆI OD SOJA MEDALJONA

MLINCI                                                                    PIRJANI  JEČAM                        

SALATA ZELJE                                                     SALATA  MIJEŠANA KONZ.

NARANČA                                                              NARANČA

KRUH                                                                      KRUH

M   E   N    U   ekon. cijena 22,60  kuna, subvencionirano 71,24%

I       Z       B        O       R                L      II      -     kuna

1. PILEĆI FILE NA ŽARU  (150 g)    ...........................  14,00 - 71,24%

2. JUNETINA PUNJENA S JAJIMA   (120 g)   ...........  15,70 - 71,24%

3. POHANI OSLIĆ FILE  (200 g)   ...............................  14,61 - 71,24%

4. TIJESTO S MESOM   (120 g)   ...............................   12,65 - 71,24%

5. BEČKI ODREZAK  (150 g)  ....................................   16,21 - 71,24%

6. SVINJSKI ODREZAK U VRHNJU   (150 g)  ...........  13,50 - 50,00%

7. PUNJENI PILEĆI FILE (150 g)   .............................   13,20 - 71,24%

8. VARIVO OD GRAHA    ............................................    4,74 - 71,24%

NAPOMENA:  NORMATIVI MESA ODNOSE SE NA  MESO U SIROVOM STANJU

JELOVNICI SU PODLOŽNI PROMJENAMA IZ OBJEKTIVNIH RAZLOGA

SC - RESTORAN „CVJETNO NASELJE“

NEDJELJA;  20.03.2016.

C     J      E     N      I    K

V   E    Č   E   R  A

M       E       N        U

L I N I J A     -       I                                                     VEGETARIJANSKI    -      L     I  

-------------------------                                                      -------------------------------------------

BIJELA KAVA                                                            BIJELA KAVA

KOSANI ODREZAK  (120  g)                                     RAŽNJIĆI OD SOJE

GRAŠAK U UMAKU, RESTANI KRUMPIR               BROKULA LEŠO

SALATA ZELJE                                                         SALATA   MRKVICA

PUDING ČOKOLADA                                                PUDING  ČOKOLADA

KRUH                                                                          KRUH

M   E   N    U   ekon. cijena 22,60  kuna, subvencionirano 71,24%

I       Z       B        O       R                   L       I     -     kuna

1. PEČENA PILETINA (250  g)    ................................  11,20 - 71,24%

2. RAŽNJIĆI (150 g)  ...................................................  15,41 - 50,00%

3. POHANA SVINJETINA  (120 g)   ............................  12,50 - 71,24%

4. JUNETINA S GRAŠKOM (140 g)    ........................   16,20 - 71,24%

5. KOTLET NA ROŠTILJU (200  g)   ..........................  17,08 - 50,00%

6. PILEĆI FILE PUNJENI (150 g)    .............................  13,20 - 71,24%

7. PANIRANI ŠTAPIĆI OD LIGANJA  (200 g)    ........   15,41 - 71,24%

8. VARIVO  OD MAHUNA   .........................................    5,00 - 71,24%

9. SIR S VRHNJEM     ..................................................   5,54 - 50,00%

NAPOMENA: NORMATIVI MESA ODNOSE SE NA  MESO U SIROVOM STANJU

JELOVNICI SU PODLOŽNI PROMJENAMA IZ OBJEKTIVNIH RAZLOGA

Zadnja izmjena: 24. Lipanj 2016. u 14:46