Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

OBAVIJEST

 

O RADU RESTORANA SC-a ZAGREB ZA USKRSNE BLAGDANE

 

DEŽURNI RESTORAN JE U SD „ STJEPAN RADIĆ “ KOJI RADI SVE DANE OSIM NEDJELJE, 27. 3. 2016. (USKRS).

RESTORAN EXPRESS u Savskoj 25 PRESTAJE RADITI 24. 3. u 14h.

OSTALI RESTORANI SC-a PRESTAJU RADITI U PETAK 25. 3. 2016. SA RUČKOM DO 14h I ZATVORENI SU DO UTORKA 29. 3. 2016.g.

 

OD UTORKA ( 29. 3. ) SVI RESTORANI SC-a ZAGREB RADE PO UOBIČAJENOM RADNOM VREMENU.

UPRAVA

 

 

OBAVIJEST

RADNO VRIJEME RESTORANA “ STJEPAN RADIĆ ”

KUHINJA 2

DORUČAK

7:00 - 9:30

8:00 - 10:00 ( SUBOTOM )

NEDJELJOM SE DORUČAK NE POSLUŽUJE

RUČAK        12:00 - 16:30

VEČERA      18:00 - 21:30

KUHINJA 1

RUČAK        11:30 - 16:00

VEČERA      17:30 - 21:00

PIZZERIA

9:30 - 15:00

16:30 - 20:30

SUBOTOM I NEDJELJOM ZATVORENO

SLASTIČARNA

14:00 - 21:00

PAUZA   16:00 - 17:00

SUBOTOM I NEDJELJOM ZATVORENO

RADNO VRIJEME RESTORANA “ CVJETNO NASELJE ”

LINIJA 1

RUČAK        11:00 - 16:00

VEČERA      17:30 - 21:00

LINIJA 2

DORUČAK    7:00 - 10:00

8:00 - 10:00 ( VIKENDOM I BLAGDANIMA )

RUČAK        11:00 - 16:00

VEČERA      17:30 - 21:00

PONEDJELJKOM RESTORAN RADI SAMO ZA VEČERU!

UPRAVA


Prehrana

SD "Cvjetno naselje"

Restoran “Cvjetno naselje”

Ponuda se sastoji od:

  • menu obroka,
  • jela po izboru,
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podjela hrane vrši se preko dvije linije samoposluživanja. U sustavu restorana nalazi se i odvojeni prostor slastičarne. Ponuda je na mini liniji koja nudi druge prehrambene proizvode uglavnom slastice i sladoled.

Restoran radi u dvije smjene sve dane u tjednu.
Ponedjeljkom restoran ne radi za ručak.

Radno vrijeme restorana:

linija I.

  • ručak 11:00 – 16:00,
  • večera 17:30 – 21:00.

linija II

  • doručak 7:00 – 10:00,
  • ručak 12:00 – 15:00,
  • večera 17:30 – 20:00.

Subota, nedjelja i blagdan - doručak 8:00-10:00, linija II ne radi za večeru .

 

Caffe bar "Cvjetno"

Radno vrijeme: 8:00 - 21:00.

Prodaja slastica: 11:00 - 21:00.

Subotom, nedjeljom i blagdanom ne radi.

Zadnja izmjena: 25. Ožujak 2013. u 11:50

Današnji dnevni menu

PETAK, 29.04.2016.

 

RUČAK

LINIJA  I - MENU: JUHA OD RAJČICE, RIŽOTO OD LIGANJA (140 g), SALATA ZELJE, NARANČA

- IZBOR: POHANI OSLIĆ FILE (200 g), SVINJSKI ODREZAK U VRHNJU (150 g), PLJESKAVICA (200 g), PEČENA PILETINA (250 g), VARIVO OD MAHUNA

LINIJA  II - MENU: JUHA OD RAJČICE, ŠPIKANA JUNETINA (120 g), TJESTENINA, SALATA ZELENA, KOKOS  KOCKE

- IZBOR: PRŽENA PASTRVA (210 g), NARAVNI ODREZAK (120 g), TJESTENINA BOLONJEZ (120 g), PANIRANI ŠTAPIĆI OD LIGANJA (200 g), VARIVO OD MAHUNA

VEGETARIJANSKI MENU: JUHA OD RAJČICE, OKRUGLICE OD SOJE, PIRE KRUMPIR, SALATA  ZELJE  CRVENO, NARANČA L I,  KOKOS KOCKE  L  II

 

VEČERA

LINIJA  I  MENU: ČAJ, PANIRANI ŠTAPIĆI OD LIGANJA (200 g), KELJ LEŠO, SALATA  MRKVICA,  JABUKA

- IZBOR: PRŽENE LIGNJE (200 g), JUNETINA KAO DIVLJAČ (140 g), KOTLET ROŠTILJ (150 g), PILEĆI FILE PANIRANI (150 g), VARIVO OD GRAŠKA, SIR S VRHNJEM, GRIZ NA MLIJEKU

LINIJA  II - MENU: ČAJ, TIJESTO S MESOM (120 g), SALATA CIKLA, VOĆNI JOGURT

- IZBOR: PEČENA PILETINA (250 g), KOTLET U POVĆU (150 g), LIGNJE NA SALATU S KRUMPIROM (180 g), VARIVO OD GRAŠKA, SIR S VRHNJEM, GRIZ NA MLIJEKU

VEGETARINASKI MENU: ČAJ, POHANI SIR, MIJEŠANO POVRĆE S BEŠAMELOM, SALATA ZELJE, JABUKA  L  I, VOĆNI JOGURT  L II

 

 

SUBOTA, 30.04.2016.

RUČAK

LINIJA  I MENU: JUHA OD BROKULE, POHANA SVINJETINA (120 g), ŠPINAT, PIRE KRUMPIR, SALATA ZELJE, PUDING VANILIJA

-IZBOR: PILEĆI FILE NA ŽARU (150 g), JUNETINA PIRJANA U VINU (140 g), LIGNJE NA BUZARU (200 g), MUSAKA (120 g), VARIVO FINO

LINIJA  II - MENU: JUHA OD BROKULE, PLJESKAVICA (200 g), ĐUVEČ, SALATA ZELJE, TIRAMISU DESERT

- IZBOR: PEČENA PILETINA (250 g), SVINJSKI ODREZAK U VRHNJU (150 g), SALATA OD TUNE S TJESTENINOM (40 g), PILEĆI FILE PUNJENI (150 g), VARIVO FINO

VEGETARIJANSKI MENU: JUHA OD BROKULE, ŠAMPINJONI ZAPEČENI SA SIROM, SALATA ZELENA, PUDING VANILIJA  L I, TIRAMISU DESERT  L II

 

VEČERA

LINIJA  I - MENU: KAKAO, PEČENA SVINJETINA (140 g), KRPICE SA ZELJEM, SALATA ZELJE, NARANČA

- IZBOR: BEČKI ODREZAK (150 g), PEČENA PILETINA (250 g), JUNETINA PUNJENA S JAJIMA (120 g), LAZANJE (120 g), PRŽENE LIGNJE (200 g), PILEĆI FILE PUNJENI (150 g), VARIVO OD CVJETAČE, SIR S VRHNJEM, GRIZ NA MLIJEKU

VEGETARIJANSKI MENU: KAKAO, POHANI SOJA STEAK, PEČENI KRUMPIR, SLATA MRKVICA, NARANČA

 

 

 

NEDJELJA, 01.05.2016.

RUČAK

LINIJA  I - MENU: JUHA OD POVRĆA, SAMOBORSKI KOTLET (150 g), RIŽA, SALATA ZELJE, KOKOS KOCKA

- IZBOR: PEČENA PILETINA (250 g), SALATA SA PILETINOM I TJESTENINOM (100 g), TJESTENINA  BOLONJEZ (120 g), POHANI OSLIĆ FILE (200 g), VARIVO OD GRAHA

LINIJA  II - MENU: JUHA OD POVRĆA, KRANJSKE KOBASICE (160 g), GRAH VARIVO, SALATA ZELJE, JABUKA

- IZBOR: BEČKI ODREZAK (150 g), PILEĆI FILE NA ŽARU (150 g), PRŽENE LIGNJE (200 g), JUNEĆI GULAŠ (140 g), VARIVO OD GRAHA

VEGETARIJANSKI MENU: JUHA OD POVRĆA, ODREZAK OD CVJETAČE, MAHUNE U UMAKU, SALATA MIJEŠANA KONZ., KOKOS KOCKA  L I, JABUKA  L II

 

VEČERA

LINIJA  I - MENU: BIJELA KAVA, KOSANI ODREZAK  (120 g), GRAŠAK U UMAKU, RESTANI KRUMPIR, SALATA ZELJE, PUDING ČOKOLADA

- IZBOR: PEČENA PILETINA (250 g), JUNETINA ŠPIKANA (120 g), PANIRANI ŠTAPIĆI OD LIGANJA (200 g), KOTLET ROŠTILJ (150 g), POHANA SVINJETINA (120 g), PUNJENI PILEĆI FILE (150 g), VARIVO OD KELJA, SIR S VRHNJEM, GRIZ NA MLIJEKU

VEGETARIJANSKI MENU: BIJELA KAVA, TORTELINI OD ŠPINATA, UMAK OD RAJČICE, SALATA MRKVICA, PUDING ČOKOLADA

 

 

JELOVNICI SU PODLOŽNI PROMJENAMA IZ OBJEKTIVNIH RAZLOGA

NORMATIVI MESA ODNOSE SE NA MESO U SIROVOM STANJU

SC - RESTORAN „CVJETNO NASELJE“

NEDJELJA;  20.03.2016.

C     J      E     N      I    K

R     U     Č     A    K  

M       E       N        U

L I N I J A     -       I                                                  VEGETARIJANSKI    -      L   I                  

-------------------------                                                   -----------------------------------------

JUHA OD  POVRĆA                                               JUHA OD  POVRĆA

SMOBORSKI KOTLET  (150 g)                             TORTELINI OD ŠPINATA

RIŽA                                                                        UMAK OD RAJČICE                         

SALATA ZELJE                                                     SALATA  CIKLA

PARFE SIR                                                             PARFE SIR

KRUH                                                                      KRUH

M   E   N    U   ekon. cijena 22,60  kuna, subvencionirano 71,24%

I       Z       B        O       R                L      I      -     kuna

1. PILEĆI FILE NA ŽARU  (150 g)    ...........................  14,00 - 71,24%

2. JUNETINA PUNJENA S JAJIMA   (120 g)   ...........  15,70 - 71,24%

3. POHANI OSLIĆ FILE  (200 g)   ...............................  14,61 - 71,24%

4. TIJESTO S MESOM   (120 g)   ...............................   12,65 - 71,24%

5. BEČKI ODREZAK  (150 g)  ....................................   16,21 - 71,24%

6. SVINJSKI ODREZAK U VRHNJU   (150 g)  ...........  13,50 - 50,00%

7. PUNJENI PILEĆI FILE (150 g)   .............................   13,20 - 71,24%

8. VARIVO OD GRAHA    ............................................    4,74 - 71,24%

NAPOMENA:  NORMATIVI MESA ODNOSE SE NA  MESO U SIROVOM STANJU

JELOVNICI SU PODLOŽNI PROMJENAMA IZ OBJEKTIVNIH RAZLOGA

SC - RESTORAN „CVJETNO NASELJE“

NEDJELJA;  20.03.2016.

C     J      E     N      I    K

R     U     Č     A    K  

M       E       N        U

L I N I J A     -     II                                                  VEGETARIJANSKI    -     L   II                   

-------------------------                                                   -----------------------------------------

JUHA OD  POVRĆA                                               JUHA OD  POVRĆA

PEČENA PILETINA  (250 g)                                  RAŽNJIĆI OD SOJA MEDALJONA

MLINCI                                                                    PIRJANI  JEČAM                        

SALATA ZELJE                                                     SALATA  MIJEŠANA KONZ.

NARANČA                                                              NARANČA

KRUH                                                                      KRUH

M   E   N    U   ekon. cijena 22,60  kuna, subvencionirano 71,24%

I       Z       B        O       R                L      II      -     kuna

1. PILEĆI FILE NA ŽARU  (150 g)    ...........................  14,00 - 71,24%

2. JUNETINA PUNJENA S JAJIMA   (120 g)   ...........  15,70 - 71,24%

3. POHANI OSLIĆ FILE  (200 g)   ...............................  14,61 - 71,24%

4. TIJESTO S MESOM   (120 g)   ...............................   12,65 - 71,24%

5. BEČKI ODREZAK  (150 g)  ....................................   16,21 - 71,24%

6. SVINJSKI ODREZAK U VRHNJU   (150 g)  ...........  13,50 - 50,00%

7. PUNJENI PILEĆI FILE (150 g)   .............................   13,20 - 71,24%

8. VARIVO OD GRAHA    ............................................    4,74 - 71,24%

NAPOMENA:  NORMATIVI MESA ODNOSE SE NA  MESO U SIROVOM STANJU

JELOVNICI SU PODLOŽNI PROMJENAMA IZ OBJEKTIVNIH RAZLOGA

SC - RESTORAN „CVJETNO NASELJE“

NEDJELJA;  20.03.2016.

C     J      E     N      I    K

V   E    Č   E   R  A

M       E       N        U

L I N I J A     -       I                                                     VEGETARIJANSKI    -      L     I  

-------------------------                                                      -------------------------------------------

BIJELA KAVA                                                            BIJELA KAVA

KOSANI ODREZAK  (120  g)                                     RAŽNJIĆI OD SOJE

GRAŠAK U UMAKU, RESTANI KRUMPIR               BROKULA LEŠO

SALATA ZELJE                                                         SALATA   MRKVICA

PUDING ČOKOLADA                                                PUDING  ČOKOLADA

KRUH                                                                          KRUH

M   E   N    U   ekon. cijena 22,60  kuna, subvencionirano 71,24%

I       Z       B        O       R                   L       I     -     kuna

1. PEČENA PILETINA (250  g)    ................................  11,20 - 71,24%

2. RAŽNJIĆI (150 g)  ...................................................  15,41 - 50,00%

3. POHANA SVINJETINA  (120 g)   ............................  12,50 - 71,24%

4. JUNETINA S GRAŠKOM (140 g)    ........................   16,20 - 71,24%

5. KOTLET NA ROŠTILJU (200  g)   ..........................  17,08 - 50,00%

6. PILEĆI FILE PUNJENI (150 g)    .............................  13,20 - 71,24%

7. PANIRANI ŠTAPIĆI OD LIGANJA  (200 g)    ........   15,41 - 71,24%

8. VARIVO  OD MAHUNA   .........................................    5,00 - 71,24%

9. SIR S VRHNJEM     ..................................................   5,54 - 50,00%

NAPOMENA: NORMATIVI MESA ODNOSE SE NA  MESO U SIROVOM STANJU

JELOVNICI SU PODLOŽNI PROMJENAMA IZ OBJEKTIVNIH RAZLOGA

Zadnja izmjena: 29. Travanj 2016. u 15:05