Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

O B A V I J E S T

OBAVIJEST

Restoran SC – a Zagreb u SD „Cvjetno naselje“

od ponedjeljka, 18. 1. 2016. u 11 h započinje sa pružanjem usluga studentske prehrane!

UPRAVA


PRIVREMENO RADNO VRIJEME RESTORANA  SC-Zagreb

Restoran “Stjepan Radić”

Restoran I

ručak 11:30 – 15:00

večera 16:30 – 20:30

Restoran II

doručak 7:00 – 9:30

( subotom 8:00 – 10:00, nedjelljom ne poslužujemo doručak )

ručak 12:00 – 16:30

večera 18:00 – 21:30

Pizzeria

9:30 – 14:00 ( ponedjeljak – petka )

subotom i nedjeljom ne radi

Slastičarna

11:00 – 22:00

pauza 16:00 – 17:00

subotom i nedjeljom ne radi.

Restoran “ Savska ”

Veliki restoran

ručak 10:00 – 16.30

večera 17:00 – 20.30

Express restoran

9:00 – 21.00

pauza 15:00 -15:30

nedjeljom ne radi.

Restoran “Lašćina”

doručak 8:00 – 9:30

ručak 11:00 – 15.30

večera 17:30 – 20.30

subotom i nedjeljom večera 17:30 – 20:00

UPRAVA

Prehrana

SD "Cvjetno naselje"

Restoran “Cvjetno naselje”

Ponuda se sastoji od:

  • menu obroka,
  • jela po izboru,
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podjela hrane vrši se preko dvije linije samoposluživanja. U sustavu restorana nalazi se i odvojeni prostor slastičarne. Ponuda je na mini liniji koja nudi druge prehrambene proizvode uglavnom slastice i sladoled.

Restoran radi u dvije smjene sve dane u tjednu.
Ponedjeljkom restoran ne radi za ručak.

Radno vrijeme restorana:

linija I.

  • ručak 11:00 – 16:00,
  • večera 17:30 – 21:00.

linija II

  • doručak 7:00 – 10:00,
  • ručak 12:00 – 15:00,
  • večera 17:30 – 20:00.

Subota, nedjelja i blagdan - doručak 8:00-10:00, linija II ne radi za večeru .

 

Caffe bar "Cvjetno"

Radno vrijeme: 8:00 - 21:00.

Prodaja slastica: 11:00 - 21:00.

Subotom, nedjeljom i blagdanom ne radi.

Zadnja izmjena: 25. Ožujak 2013. u 11:50

Današnji dnevni menu

SRIJEDA, 10.02.2016.

 

RUČAK

 

LINIJA  I - MENU: JUHA OD BROKULE, PRŽENI OSLIĆ B.G. (200 g), KRUMPIR SALATA, SALATA ZELJE, JABUKA

- IZBOR: PEČENA PILETINA (250 g), PRŽENA PASTRVA (210 g), PRŽENE LIGNJE (200 g), JUNETINA S KRATAVCIMA I VRHNJEM (140 g), SVINJSKI ODREZAK U VRHNJU (150 g), KOSANI ODREZAK (120 g), RAŽNJIĆI  (150 g), VARIVO FINO

 

LINIJA  II - MENU: JUHA OD BROKULE, KOTLET  NA ROŠTILJU (150 g), GRAŠAK U UMAKU, RESTANI KRUMPIR, SALATA ZELJE, JAFFA KOCKA

- IZBOR: PEČENA PILETINA (250 g), PRŽENA PASTRVA (210 g), PRŽENE LIGNJE (200 g), JUNETINA S KRATAVCIMA I VRHNJEM (140 g), SVINJSKI ODREZAK U VRHNJU (150 g), KOSANI ODREZAK (120 g), RAŽNJIĆI  (150 g), VARIVO FINO

VEGETARIJANSKI MENU L I+LII: JUHA OD BROKULE, TORTELINI OD ŠPINATA, UMAK OD RAJČICE, SALATA ZELENA, JABUKA  L I, JAFFA  KOCKA  L II


VEČERA

LINIJA  I - MENU: BIJELA KAVA, PRŽENE SRDELE  (180 g), KELJ LEŠO, SALATA ZELJE, BANANA

- IZBOR: PEČENA PILETINA (250 g), PRŽENE LIGNJE (200 g), ODREZAK OD TUNE (150 g), PLJESKAVICA SA SIROM (200 g), JUNETINA ŠPIKANA (120), POHANA SVINJETINA (120 g), PANIRANI ŠTAPIĆI OD LIGANJA  (200 g), VARIVO OD GRAŠKA, SIR S VRHNJEM

VEGETARIJANSKI MENU: ČAJ, PIRJANI ŠAMPINJONI, RIŽA, SALATA MRKVICA, BANANA

 

LINIJA  II - VEČERA NE RADI

 

JELOVNICI SU PODLOŽNI PROMJENAMA IZ OBJEKTIVNIH RAZLOGA

NORMATIVI MESA ODNOSE SE NA MESO U SIROVOM STANJU

Zadnja izmjena: 10. Veljača 2016. u 08:55