Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

OBAVIJEST

Poštovani studenti, 

Restoran subvencionirane studentske prehrane TVZ

započinje s radom u ponedjeljak 12. 9. 2022. godine.

UPRAVA

OBAVIJEST

Poštovani studenti,

Express restoran subvencionirane studentske prehrane

u Savskoj cesti 25 započinje sa radom

u ponedjeljak 12. 9. 2022. godine.

Radno vrijeme restorana je od ponedjeljka do subote

od 8:30 do 15:30.

UPRAVA

OBAVIJEST

Poštovani studenti, zbog tehničkih problema restoran

subvencionirane prehrane SC-a Zagreb

Agronomija i Šumarstvo je privremeno zatvoren.

Obavijest o otvaranju restorana biti će objavljena na web

stranicama SC-a Zagreb.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

UPRAVA

OBAVIJEST

POŠTOVANI STUDENTI, ZBOG TEHNIČKIH PROBLEMA RESTORAN ,,NSK'' JE PRIVREMENO ZATVOREN. OBAVIJEST O DATUMU OTVARANJA RESTORANA ,,NSK'' BIT ĆE NAKNADNO OBJAVLJENA NA WEB STRANICI SC-a ZAGREB.

ZAHVALJUJEMO SE NA RAZUMJEVANJU.

UPRAVA

-----------------------------------------------------------

OBAVIJEST

Početak rada restorana subvencionirane prehrane SC-a Zagreb:

1. 9. 2022. godine:

  •  SD Stjepan Radić
  •  SD Cvjetno naselje
  •  SD Lašćina

5. 9. 2022. godine:

  • ZUK Borongaj,
  • na Fakultetima: Ekonomija, Filozofski, FSB, Medicina, Agronomija i Šumarstvo, Veterina, RGN/PBF,
  • Restoran Savska i Restoran NSK.

UPRAVA


Prehrana

Restoran u Studentskom domu "Lašćina"

Ponuda se sastoji od

  • menu obroka,
  • jela po izboru,
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podjela hrane vrši se preko linije samoposluživanja i preko pulta. Restoran radi u dvije smjene sve dane osim nedjelje.

Radno vrijeme restorana:

  • doručak 8:00 – 9:30,
  • ručak 11:00 – 15:30,
  • večera 17:30 – 20:30.

Radno vrijeme restorana subotom

  • doručak od 8:00 – 11.00
  • ručak      od 11:00 – 15:30

Nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 29. Kolovoz 2022. u 14:49

Današnji dnevni menu

Utorak, 27.09.2022.                                                                      

                                                                                                                              

MENU RUČAK                                                                        

Juha od povrća (A,C,F,I,L)                          

Pečena piletina (-) 250 g

Grašak u umaku s restanim krumpirom (A,F,I,L)   

Zelena salata (-)                                                              

Puding vanilija (G)                 

Kruh 3x (A,C*,F*,G*,K*)           

                                                                                                                   

IZBOR                                                                                    

Pljeskavica sa sirom (G) 200 g

Bečki odrezak (A,C,G,F*,K*) 150 g

Kotlet na roštilju (-) 150 g

Svinjski odrezak u vrhnju (AF,G,I,L) 150 g

Varivo ričet (A,F,I,L)                                   

PRILOG                                                                                  

Blitva na lešo (-)

Krpice sa zeljem (A,C)    

Riža kuhana (F,G*)    

Miješano povrće s krumpirom (F,G*)                    

          VEČERA                                                                                                                                                                                                                

MENU VEČERA                                                                     

Čaj (-)                                                

Špageti bolonjez (A,C,F,I,L) 120 g

Salata od svježeg kupusa (-)            

Voćni jogurt (G)                                

Kruh 3x (A,C*,F*,G*,K*)     

                

IZBOR                                                                                    

Pohana svinjetina (A,C,G,F*,K*) 120 g

Pileći file na roštilju (-) 150 g

                                                                          

PRILOG                                                                                  

Pečeni krumpir (F,I,L)                      

Pohana cvjetača (A,C,G,F*,K*)

Mahune s mrvicama (A,C*,G*,F*,K*)

*Normativ namirnica u sirovom stanju.

Napomena: jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

 

ALERGENI:

A-žitarice koje sadrže gluten i proizvodi od tih žitarica

B-rakovi i proizvodi od rakova

C-jaja i proizvodi od jaja

D-riba i riblji proizvodi

E-kikiriki i proizvodi od kikirikija

F-zrna soje i proizvodi od soje

G-mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući laktozu)

H-orašasto voće i njegovi proizvodi

I-celer i njegovi proizvodi

J-gorušica i proizvodi od gorušice

K-sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama

L-sumporni dioksid i sulfiti

M-lupina i proizvodi od lupine

N-mekušci i proizvodi od mekušaca

*-može sadržavati navedeni alergen

Zadnja izmjena: 27. Rujan 2022. u 09:16


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.