Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

Davor Višnić | 10. Travanj 2014. u 16:18

OBAVIJEST O RADU RESTORANA SC-a ZA USKRŠNJE BLAGDANE

SVI RESTORANI SC-a RADE DO PETKA 18.04.2014.
DO 14 SATI I ZATVORENI SU DO UTORKA KADA RADE PO UOBIČAJENOM RADNOM VREMENU.


DEŽURNI RESTORAN JE U SD „STJEPAN RADIĆ
KOJI RADI SVE DANE OSIM NEDJELJE 20.04.2014. (USKRS).

NA USKRS 20.04.2014. SVI RESTORANI SC-a NE RADE.

Prehrana

Restoran "Lašćina"

Ponuda se sastoji od

  • menu obroka,
  • jela po izboru,
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podjela hrane vrši se preko linije samoposluživanja i preko pulta. Restoran radi u dvije smjene sve dane osim nedjelje.

Radno vrijeme restorana:

  • doručak 8:00 – 9:30,
  • ručak 11:00 – 15:30,
  • večera 17:30 – 20:30.

Subotom večera 17:30 - 20:00, nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 30. Lipanj 2011. u 17:09

Današnji dnevni menu

ČETVRTAK 17.04.2014.

RUČAK: MENU

JUHA OD POVRĆA

PEČENA PILETINA (250g)

MLINCI

SALATA SVJ.ZELJE

KOLAČ

KRUH 3x

 

IZBOR JELA

1.KOTLET NA ROŠTILJU (150g)

2.POHANA SVINJETINA (120g)

3.JUNEĆI ODREZAK (130g)

4.PILEĆI FILE (150g)

 

IZBOR PRILOGA

1.GRAŠAK U UMAKU

2.RESTANI KRUMPIR

3.KUKURUZ

4.ZAPEČENI GRAH

5.KROKETI, NJOKI

6.POHANE TIKVICE

7.VARIVO PORILUK

 

VEČERA: MENU

ČAJ

KOTLET SAMOBORSKI (150g)

RIŽA

SALATA SVJ.ZELJE

KOMPOT BRESKVA

KRUH 3X

 

IZBOR JELA

1.BEČKI ODREZAK (150g)

2.PLJESKAVICA (200g)

3.TJESTENINA S MESOM (120g)

4. PUREĆI BEČKI ODREZAK (150g)

 

IZBOR PRILOGA

1.SLANI KRUMPIR

2.KUHANO POVRĆE S BEŠAMELOM

3.TJESTENINA

4.VARIVO OD GRAŠKA

 

PETAK 18.04.2014.

RUČAK: MENU

JUHA OD RAJČICE

PRŽENE SRDELE (180g)

KRUMPIR SALATA

SALATA SVJ.ZELJE

PUDING-ČOKOLADA

KRUH 3x

 

IZBOR JELA

1.PRŽENE LIGNJE (200g)

2.POHANE RIBLJE PLOČICE (200g)

3.NARAVNI ODREZAK (150g)

4.PANIRANI ŠTAPIĆI OD LIGNJA (200g)

 

IZBOR PRILOGA

1.GRAH SALATA

2.TORTELINI OD ŠPINATA U UMAKU OD RAJČICE

3.POMMES FRITTES

 

Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

Normativi se odnose na meso u sirovom stanju.

Zadnja izmjena: 17. Travanj 2014. u 13:05


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.