Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

OBAVIJEST

Dežurni restorani SC-a Zagreb na

Dan antifašističke borbe 22.06.2015. i Dan državnosti 25.06.2016. su restorani u:

- SD „ S. RADIĆ “

- SD „ CVJETNO NASELJE “

- SD „ LAŠĆINA “

Veliki restoran u „Savskoj 25“ ne radi 23. i 24 .06.2016.,a radi Expres retoran.

Ostali restorani SC-a Zagreb rade prema uobičajenom radnom vremenu.

 

UPRAVA

 

 

 

OBAVIJEST

RADNO VRIJEME RESTORANA “ STJEPAN RADIĆ ”

KUHINJA 2

DORUČAK

7:00 - 9:30

8:00 - 10:00 ( SUBOTOM )

NEDJELJOM SE DORUČAK NE POSLUŽUJE

RUČAK        12:00 - 16:30

VEČERA      18:00 - 21:30

KUHINJA 1

RUČAK        11:30 - 16:00

VEČERA      17:30 - 21:00

PIZZERIA

9:30 - 15:00

16:30 - 20:30

SUBOTOM I NEDJELJOM ZATVORENO

SLASTIČARNA

14:00 - 21:00

PAUZA   16:00 - 17:00

SUBOTOM I NEDJELJOM ZATVORENO

RADNO VRIJEME RESTORANA “ CVJETNO NASELJE ”

LINIJA 1

RUČAK        11:00 - 16:00

VEČERA      17:30 - 21:00

LINIJA 2

DORUČAK    7:00 - 10:00

8:00 - 10:00 ( VIKENDOM I BLAGDANIMA )

RUČAK        11:00 - 16:00

VEČERA      17:30 - 21:00

PONEDJELJKOM RESTORAN RADI SAMO ZA VEČERU!

UPRAVA


Prehrana

Restoran "Lašćina"

Ponuda se sastoji od

  • menu obroka,
  • jela po izboru,
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podjela hrane vrši se preko linije samoposluživanja i preko pulta. Restoran radi u dvije smjene sve dane osim nedjelje.

Radno vrijeme restorana:

  • doručak 8:00 – 9:30,
  • ručak 11:00 – 15:30,
  • večera 17:30 – 20:30.

Subotom večera 17:30 - 20:00, nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 30. Lipanj 2011. u 17:09

Današnji dnevni menu

UTORAK  21.06.2016.

RUČAK: MENU

JUHA OD BROKULE

ŠPAGETI BOLONJEZ (120)

SALATA ZELENA

KOLAČ

KRUH3X

 

IZBOR JELA

1. SVINJSKI ČODREZAK U VRHNJU (150)

2. JUNETINA PIRJANA U VINU /149)

3. PEČENA PILETINA (250)

4. RAŽNJIĆI (150)

 

IZBOR PRILOGA

1. PIRE KRUMPIR

2. NJOKI

3. KELJ NA LEŠO

4. TIKVICE POHANE

5. VARIVO OD GRAHA

 

VEČERA: MENU

KAKAO

PAPRIKAŠ SVINJSKI (140)

SLANI ČKRUMPIR

SALATA KONZ. CIKLA

PUDING VANILIJA

KRUH 3X

 

IZBOR JELA

1. MUSAKA (120)

2. JUNEĆA PRŽOLICA SA ŠAMPINJONIMA (130)

3. PANIRANI  PILEĆI ODREZAK  (150)

4. NARAVNI ODREZAK (150)

 

IZBOR PRILOGA:

1. OKRUGLICE OD KRUHA

2. BLITVA LEŠO

3. GRAŠAK NA MARGARINU

4. VARIVO OD KELJA

 

 

 

SRIJEDA, 22.06.2016.

RUČAK: MENU

JUHA OD GLJIVA

PEČENA PILETINA (250)

MLINCI

SALATA OD RAJČICE

VOĆNI JOGURT

KRUH 3X

 

IZBOR JELA:

  1. ODREZAK LJUBLJANSKI (150)
  2. JUNĆI SOTE STROGANOV (120)
  3. ODREZAK OD TUNE (150)
  4. NARAVNI ODREZAK (150)

 

IZBOR PRILOGA

  1. MEXIČKA MJEŠAVINA
  2. NJOKI
  3. BROKULA NA LEŠO
  4. KUPUS U RAJČICI S KRUMPIROM
  5. GRAČAK U UMAKU, KRUMPIR
  6. VARIVO OD MAHUNA

 

VEČERA: MENU

ČAJ,

JUNETINA S GRAŠKOM(140)

RIŽA PIRJANA

SALATA KISELA PAPRIKA

NARANČA

KRUH 3X

 

IZBOR JELA

  1. PILEĆI FILE NA ŽARU (150)
  2. LAZANJE (120)
  3. BEČKI ODREZAK (150)
  4. KOTLET U POVRĆU (150)

 

IZBOR PRILOGA:

  1. MAHUNE U UMAKU
  2. BLITVA LEŠO
  3. PEČENI KRUMPIR
  4. VARIVO OD POVRĆA

 

 

ČETVRTAK, 23.06.2016.

RUČAK: MENU

JUHA OD POVRĆA

KOTLET NA ŽARU (150)

GRAŠAK NA  MARGARINU

SALATA SVJEŽE ZELJE

PUDING ČOKOLADA

KRUH 3X

 

IZBOR JELA:

  1. LIGLJE N A BUZARU (200)
  2. PEČENA PILETINA (250)
  3. DALMATINSKA PAŠTICADA (120)
  4. KOSANI ODREZAK (120)
  5. PUREĆI FILE PANIRANI (150)

 

IZBOR PRILOGA

  1. PEČENI ČKRUMMPIR
  2. KELJ NA LEŠO
  3. NJOKI
  4. ŠPINAT NA MLIJEKU S KRUMPIROM
  5. MAHUNE U UMAKU
  6. VARIVO OD PORILUKA

 

VEČERA: MENU

BIJELA KAVA,

POHANA SVINJETINA (120)

ZAPEČENA CVJETAČA

SALATA ZELENA

BANANA

KRUH 3X

 

IZBOR JELA

  1. SVINJSKI ODREZAK U UMAKU OD ŠAMPINJONA (150)
  2. JUNEĆI GULAŠ (140)
  3. KOTLET NA ŽARU (150)
  4. PANIRANE LIGNJE .- ŠTAPIĆI (200)

 

IZBOR PRILOGA

  1. RIŽA KUHANA
  2. PIRE KRUMPIR
  3. KRPICE SA ZELJEM
  4. KUKURUZ, MRKVA, GRAŠAK
  5. VARIVO OD SLANUTKA

 

PETAK, 24.06.2016.

RUČAK: MENU

JUHA OD RAJČICE

POHANI ODLIĆ FILE (200)

MIJEŠANO POVRĆE S KRUMPIROM

SALATA ZELENA

PROBIOTIK

KRUH 3X

 

IZBOR JELA:

  1. PRŽENE LIGNJE (200)
  2. JUNETINA PUNJENA JAJEM (120)
  3. PEČENA PILETINA (250)
  4. POHANA SVINJETINA  (120)
  5. PEČENA SVINJETINA  (120)

 

IZBOR PRILOGA

  1. UMAK TARTAR, POMMES FRITES
  2. TJESTENINA
  3. MLINCI
  4. ĐUVEČ
  5. GRAŠAK U UMAKU S KRUMPIROM
  6. VARIVO OD GRAHA S TJESTENINOM

 

VEČERA: MENU

ČAJ

POHANE RIBLJE PLOČICE (200)

BLITVA LEŠO

SALATA KISELI KRASTAVCI

NARANČA

KRUH 3X

 

IZBOR JELA

  1. PASTRVA PRŽENA (210)
  2. JUNETINA KAO DIVLJAČ (140)
  3. PLJESKAVICA (200)
  4. NARAVNI ODREZAK  (150)

 

IZBOR PRILOGA

  1. PEČENI KRUMPIR
  2. ŽGANCI
  3. RIŽOTO OD ŠAMPINJONA
  4. TJESTENINA S BROKULOM
  5. FINO VARIVO

 

 

SUBOTA,25.06.2016.

RUČAK: MENU

JUHA OD RAJČICE

TJESTENINA S MESOM (120)

SALATA SVJEŽE ZELJE

JABUKA

KRUH 3X

 

IZBOR JELA:

  1. VINSKI GULAŠ (140)
  2. POHANA SVINJETINA (120)
  3. KOTLET U POVRĆU (150)
  4. PUNJENI PILEĆI FILE (150)
  5. JUNEĆI ODREZAK (130)
  6. BEČKI ODREZAK (150)
  7. KOTLET NA ŽARU (150)
  8. PILEĆE HRENOVKE (150)

 

IZBOR PRILOGA

  1. ZAPEČENI GRAH
  2. SLANI KRUMPIR
  3. KUKURUZ, MRKVA, GRAŠAK
  4. NJOKI
  5. BLITVA LEŠO
  6. GRAŠAK U UMAKU . KRUMPIR
  7. POMMES FRITES
  8. VARIVO OD SLANUTKA

 

Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

Normativi se odnose na meso u sirovom stanju.

Zadnja izmjena: 21. Lipanj 2016. u 14:51


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.