Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

O B A V I J E S T

OBAVIJEST

Restoran SC – a Zagreb u SD „Cvjetno naselje“

od ponedjeljka, 18. 1. 2016. u 11 h započinje sa pružanjem usluga studentske prehrane!

UPRAVA


PRIVREMENO RADNO VRIJEME RESTORANA  SC-Zagreb

Restoran “Stjepan Radić”

Restoran I

ručak 11:30 – 15:00

večera 16:30 – 20:30

Restoran II

doručak 7:00 – 9:30

( subotom 8:00 – 10:00, nedjelljom ne poslužujemo doručak )

ručak 12:00 – 16:30

večera 18:00 – 21:30

Pizzeria

9:30 – 14:00 ( ponedjeljak – petka )

subotom i nedjeljom ne radi

Slastičarna

11:00 – 22:00

pauza 16:00 – 17:00

subotom i nedjeljom ne radi.

Restoran “ Savska ”

Veliki restoran

ručak 10:00 – 16.30

večera 17:00 – 20.30

Express restoran

9:00 – 21.00

pauza 15:00 -15:30

nedjeljom ne radi.

Restoran “Lašćina”

doručak 8:00 – 9:30

ručak 11:00 – 15.30

večera 17:30 – 20.30

subotom i nedjeljom večera 17:30 – 20:00

UPRAVA

Prehrana

Restoran "Lašćina"

Ponuda se sastoji od

  • menu obroka,
  • jela po izboru,
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podjela hrane vrši se preko linije samoposluživanja i preko pulta. Restoran radi u dvije smjene sve dane osim nedjelje.

Radno vrijeme restorana:

  • doručak 8:00 – 9:30,
  • ručak 11:00 – 15:30,
  • večera 17:30 – 20:30.

Subotom večera 17:30 - 20:00, nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 30. Lipanj 2011. u 17:09

Današnji dnevni menu

PETAK 12.02.2016.

RUČAK: MENU

JUHA OD RAJČICE

LIGNJE NA BUZARU (200g)

RIŽA

SALATA SVJ.ZELJE

KOMPOT-VIŠNJA

KRUH 3x

 

IZBOR JELA

1.PRŽENE LIGNJE (200g)

2.POHANI OSLIĆ FILE (200g)

3.PLJESKAVICA (200g)

4.PANIRANE LIGNJE ŠTAPIĆI (200g)

 

IZBOR PRILOGA

1.BLITVA NA LEŠO

2.GRAŠAK, MRKVA

3.PROKULICA NA LEŠO

4.KUKURUZ

5.POMMES FRITES

6.VARIVO OD GRAŠKA

 

VEČERA:MENU

ČAJ

RIŽOTO OD LIGANJA (180g)

SALATA SVJ.ZELJE

NARANČA

KRUH 3x

 

IZBOR JELA

1.POHANI OSLIĆ FILE (200g)

2.PANIRANE LIGNJE ŠTAPIĆI (200g)

3.KOTLET NA ROŠTILJU (150g)

4.PRŽENE LIGNJE (200g)

 

IZBOR PRILOGA

1.GRAH SALATA

2.ZAPEČENA TJESTENINA

3.MEKSIČKA MJEŠAVINA

4.POMMES FRITES

5.VARIVO OD MAHUNA

 

 

SUBOTA 13.02.2016.

RUČAK: MENU

JUHA OD GLJIVA

ŠPAGETI BOLONJEZ (120g)

SALATA SVJ.ZELJE

PUDING-ČOKOLADA

KRUH 3x

 

IZBOR JELA

1.PILEĆI FILE (150g)

2.PUNJENI PILEĆI FILE (150g)

3.KRANJSKE KOBASICE (160g)

4.VINSKI GULAŠ (140g)

5.PLJESKAVICA (200g)

6.BEČKI ODREZAK (150g)

7.NARAVNI ODREZAK (150g)

 

IZBOR PRILOGA

1.POMMES FRITES

2.GRATINIRANA TJESTENINA

3.RESTANI KRUMPIR

4.PEČENI KRUMPIR

5.RIŽA S GRAŠKOM

6.BROKULA NA LEŠO

7.KUKURUZ

8.GRAH VARIVO

 

Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

Normativi se odnose na meso u sirovom stanju.

Zadnja izmjena: 12. Veljača 2016. u 08:48


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.