Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

OBAVIJEST

Privremeno radno vrijeme Express restorana

Od ponedjeljka do četvrtka: od  9 – 15 h
od 16 – 21 h

pauza od 15 – 16 h

Petak: od 9 – 15 h

Subota: od 9 – 21 h

Nedjeljom restoran zatvoren.

 

UPRAVA

Prehrana

Restoran "Lašćina"

Ponuda se sastoji od

  • menu obroka,
  • jela po izboru,
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podjela hrane vrši se preko linije samoposluživanja i preko pulta. Restoran radi u dvije smjene sve dane osim nedjelje.

Radno vrijeme restorana:

  • doručak 8:00 – 9:30,
  • ručak 11:00 – 15:30,
  • večera 17:30 – 20:30.

Subotom večera 17:30 - 20:00, nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 30. Lipanj 2011. u 17:09

Današnji dnevni menu

PETAK 24.04.2015.

RUČAK: MENU

JUHA OD RAJČICE

LIGNJE NA BUZARU (200g)

RIŽA

SALATA CIKLA KONZ.

KOMPOT-BRESKVA

KRUH 3x

 

IZBOR JELA

1.PRŽENE LIGNJE (200g)

2.PASTRVA NA ŽARU (210g)

3.POHANI OSLIĆ FILE (200g)

4.PLJESKAVICA (200gr)

5.PANIRANE LIGNJE ŠTAPIĆI (200g)

 

IZBOR PRILOGA

1.BLITVA NA LEŠO

2.GRAŠAK, MRKVA

3.KRUMPIR SALATA

4.PROKULICA NA LEŠO

5.KUKURUZ

6.POMMES FRITTES

7.VARIVO OD GRAŠKA

 

VEČERA:MENU

ČAJ

RIŽOTO OD LIGANJA (180g)

SALATA SVJ.ZELJE

PUDING-ČOKOLADA

KRUH 3x

 

IZBOR JELA

1.POHANI OSLIĆ FILE (200g)

2.PANIRANE LIGNJE ŠTAPIĆI (210g)

3.KOTLET NA ROŠTILJU (150g)

4.PRŽENE LIGNJE (200g)

 

IZBOR PRILOGA

1.GRAH SALATA

2.ZAPEČENA TJESTENINA

3.MEKSIČKA MJEŠAVINA

4.POMMES FRITTES

5.VARIVO OD MAHUNA

 

 

SUBOTA 25.04.2015.

RUČAK: MENU

JUHA OD GLJIVA

ŠPAGETI BOLONJEZ (120g)

SALATA SVJ.ZELJE

JABUKA

KRUH 3x

 

IZBOR JELA

1.PILEĆI FILE (150g)

2.PUNJENI PILEĆI FILE (150g)

3.KOTLET NA ROŠTILJU (150g)

4.VINSKI GULAŠ (140g)

5.PLJESKAVICA (200g)

6.BEČKI ODREZAK (150g)

7.NARAVNI ODREZAK (150g)

 

IZBOR PRILOGA

1.POMMES FRITTES

2.GRATINIRANA TJESTENINA

3.ŠPINAT NA MLIJEKU, PIRE KRUMPIR

4. RIŽA S GRAŠKOM

5. PEČENI KRUMPIR

6.BROKULA NA LEŠO

7.KUKURUZ

8.GRAH VARIVO

 

Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

Normativi se odnose na meso u sirovom stanju.

 

Zadnja izmjena: 24. Travanj 2015. u 09:52


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.