Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

O B A V I J E S T

O RADU STUDENTSKIH RESTORANA OD 23.12.2014. DO 07.01.2015.

RESTORANI SC-a ZAGREB PRESTAJU RADITI ZAKLJUČNO SA 23.12.2014. (UTORAK), OSIM RESTORANA “ VETERINA” KOJI PRESTAJE SA RADOM 19.12.2014.

DEŽURNI RESTORAN:

  • OD 24. – 31.12.2014. JE RESTORAN U SD “S. RADIĆ
  • OD 02. – 07.01.2015. JE RESTORAN U SD “CVJETNO NASELJE”

RESTORANI NA FAKULTETIMA PRILAGOĐAVAJU SE RADU FAKULTETA!

SVI RESTORANI SC-a ZAGREB POČINJU UOBIČAJENO RADITI 07.01.2015.

NAPOMENA : RESTORANI SC-a ZAGREB    NE RADE:   25. i 26.12.2014.;  01.01.2015.

Prehrana

Restoran "Lašćina"

Ponuda se sastoji od

  • menu obroka,
  • jela po izboru,
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podjela hrane vrši se preko linije samoposluživanja i preko pulta. Restoran radi u dvije smjene sve dane osim nedjelje.

Radno vrijeme restorana:

  • doručak 8:00 – 9:30,
  • ručak 11:00 – 15:30,
  • večera 17:30 – 20:30.

Subotom večera 17:30 - 20:00, nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 30. Lipanj 2011. u 17:09

Današnji dnevni menu

PETAK 30.01.2015.

RUČAK: MENU

JUHA OD RAJČICE

RIŽOTO OD LIGANJA (140g)

SALATA SVJ.ZELJE

PUDING-ČOKOLADA

KRUH 3x

 

IZBOR JELA

1.PRŽENE LIGNJE (200g)

2.POHANI OSLIĆ FILE (200g)

3.LIGNJE NA SALATU S KRUMPIROM (180g)

4.KOTLET NA ROŠTILJU(150g)

5.PLJESKAVICA (200g)

6.SVINJ. ODREZAK U VRHNJU (150g)

 

IZBOR PRILOGA

1.GRAH SALATA

2.BLITVA NA LEŠO

3.GRAŠAK, MRKVA

4.PEČENI KRUMPIR

5.TORTELONI SA ŠPINATOM U UMAKU OD RAJČICE

6.VARIVO OD MAHUNA

 

VEČERA:MENU

ČAJ

PRŽENE SRDELE (180g)

POMMES FRITTES

SALATA MRKVICA

VOĆNI JOGURT

KRUH 3x

 

IZBOR JELA

1.LIGNJE NA SALATU S KRUMPIROM (180g)

2.PRŽENE LIGNJE (200g)

3.POHANI OSLIĆ FILE (200g)

4.KOTLET NA ROŠTILJU (150g)

 

IZBOR PRILOGA

1.SLANI KRUMPIR

2.POMMES FRITTES

3.CVJETAČA S MRVICAMA

4.FINO VARIVO

 

 

SUBOTA 31.01.2015.

RUČAK: MENU

JUHA OD POVRĆA

VINSKI GULAŠ (140g)

SALATA ZELENA

PUDING-VANILIJA

KRUH 3x

 

IZBOR JELA

1.ZAGREBAČKI ODREZAK (150g)

2.POHANA SVINJETINA (120g)

3.LAZANJE (120g)

4.NARAVNI ODREZAK (150g)

5.JUNETINA S KRASTAVCIMA I VRHNJEM (120g)

6.PILEĆI FILE (150g)

7.PUNJENI PILEĆI FILE (150g)

 

IZBOR PRILOGA

1.POHANI ŠAMPINJONI

2.ZAPEČENI GRAH

3.ŠPINAT NA MLIJEKU, PIRE KRUMPIR

4.BROKULA NA LEŠO

5.NJOKI

6.POMMES FRITTES

7.GRAH VARIVO

 

Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

Normativi se odnose na meso u sirovom stanju.

 

Zadnja izmjena: 30. Siječanj 2015. u 09:42


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.