Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

Davor Višnić | 26. Kolovoz 2014. u 09:08

Početak rada restorana

Zbog prekida isporuke električne energije od strane Elektre,

restorani SC-a Zagreb u Savskoj 25, za studente počinju sa radom 01.09.2014. u 14 h.

 

Prehrana

Restoran "Lašćina"

Ponuda se sastoji od

  • menu obroka,
  • jela po izboru,
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podjela hrane vrši se preko linije samoposluživanja i preko pulta. Restoran radi u dvije smjene sve dane osim nedjelje.

Radno vrijeme restorana:

  • doručak 8:00 – 9:30,
  • ručak 11:00 – 15:30,
  • večera 17:30 – 20:30.

Subotom večera 17:30 - 20:00, nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 30. Lipanj 2011. u 17:09

Današnji dnevni menu

PETAK 24.10.2014.

RUČAK: MENU

JUHA OD RAJČICE

PRŽENE SRDELE (180g)

KRUMPIR SALATA

SALATA ZELENA

JABUKA

KRUH 3x

 

IZBOR JELA

1.PRŽENE LIGNJE (200g)

2.POHANI OSLIĆ FILE (200g)

3.NARAVNI ODREZAK (150g)

4.ODREZAK OD TUNE (150g)

5.LIGNJE NA SALATU S KRUMPIROM (180g)

6.PLJESKAVICA (200g)

 

IZBOR PRILOGA

1.GRAH SALATA

2.TORTELINI OD SIRA U UMAKU OD RAJČICE

3.POMMES FRITTES

4.PROKULICA NA LEŠO

5.PIRE KRUMPIR

6.FINO VARIVO

 

VEČERA: MENU

ČAJ

RIŽOTO OD LIGANJA (140g)

SALATA SVJ. ZELJE

PUDING VANILIJA

KRUH 3x

 

IZBOR JELA

1.PRŽENE LIGNJE (200g)

2.POHANI OSLIĆ FILE (200g)

3.KOTLET NA ROŠTILJU (150g)

4.LIGNJE NA SALATU S KRUMPIROM (180g)

 

IZBOR PRILOGA

1.BROKULA NA LEŠO

2.TORTELINI OD ŠPINATA U UMAKU OD RAJČICE

3.POHANI ŠAMPINJONI

4.POMMES FRITTES

5.VARIVO OD MAHUNA

 

SUBOTA 25.10.2014.

RUČAK: MENU

JUHA JUNEĆA

KUHANA JUNETINA (140g)

RIŽA S RAJČICOM

SALATA SVJ.ZELJE

VOĆNI JOGURT

KRUH 3x

 

IZBOR JELA

1.JUNEĆI ODREZAK (130g)

2.PLJESKAVICA(200g)

3.ZAGREBAČKI ODREZAK(150g)

4.SVINJSKI ODREZAK U UMAKU OD VRHNJA (150g)

5.PUREĆI BEČKI ODREZAK (150g)

6.PILEĆI FILE (150g)

7.PEČENICE (200g)

 

IZBOR PRILOGA

1.NJOKI

2.ŠPINAT NA MLIJEKU S PIRE KRUMPIROM

3.RIŽA S GRAŠKOM

4.BROKULA NA LEŠO

5.POMMES FRITTES

6.ŠAMPINJONI ZAPEČENI SA BROKULOM I SVJ.SIROM

7.GRAH VARIVO

 

Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

Normativi se odnose na meso u sirovom stanju.

Zadnja izmjena: 24. Listopad 2014. u 09:21


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.