Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

Davor Višnić | 26. Kolovoz 2014. u 09:08

Početak rada restorana

Zbog prekida isporuke električne energije od strane Elektre,

restorani SC-a Zagreb u Savskoj 25, za studente počinju sa radom 01.09.2014. u 14 h.

 

Prehrana

SD "Stjepan Radić"

Restoran I

Ponuda se sastoji od:

  • menu obroka,
  • jela po izboru,
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podjela hrane vrši se preko linije samoposluživanja. Restoran radi u dvije smjene sve dane u tjednu. Svaki drugi petak restoran ne radi cijeli dan.

Radno vrijeme restorana:

  • doručak 7:00 – 9:30,
    (doručak subotom 8:00 – 10:00, nedjeljom nema doručka),
  • ručak 11:30 – 16:00,
  • večera 17:30 – 21:00.

 

Restoran II

Ponuda se sastoji od:

  • menu obroka,
  • jela po izboru,
  • drugih prehrambenih proizvoda.

Podjela hrane vrši se preko linije samoposluživanja. Restoran radi u dvije smjene sve dane u tjednu. Svaki drugi petak restoran ne radi cijeli dan.

Radno vrijeme restorana:

  • ručak 12:00 – 16:30,
  • večera 18:00 – 21:30.

 

Pizzeria

Ponuda se sastoji od:

  • drugih prehrambenih proizvoda s naglaskom na program brze hrane (pizza, hambi sendviči i sl.)

Podjela hrane na jednostavnoj liniji. Pizzeria radi u dvije smjene, sve dane osim vikendom (subota i nedjelja).

Radno vrijeme pizzerie:

  • 9:30 – 20:30,
  • pauza 15:00 – 16:30,
  • subotom i nedjeljom ne radi.

 

Slastičarna

Ponuda se sastoji od slastica i sladoleda. Podjela hrane na jednostavnoj liniji. Slastičarna radi u dvije smjene sve dane osim nedjelje.

Radno vrijeme slastičarne:

  • 11:00 – 22:00,
  • pauza 16:00 – 17:00,
  • nedjeljom ne radi.

 

Zadnja izmjena: 27. Lipanj 2013. u 12:16

Današnji dnevni menu

ČETVRTAK, 02.10.2014.

         RESTORAN   1    

RUČAK:

MESNI MENU:   Juha od graška, pečena piletina (250 g), pečeni krumpir, salata zelena, jabuka,  kruh

VEGE - MENU:   juha od graška, odrezak od blitve, zapečena cvjetača, salata zelena, jabuka,  kruh

IZBOR:      pečena svinjetina (250 g), zagrebački odrezak (150 g), junetina na divljač (140 g), špageti bolognese (120 g), kranjske kobasice (160 g), pečeni kotlet (150 g)

VEČERA:

MESNI MENU:   kakao, samoborski kotlet (150 g), rizi bizi, salata zelje, puding vanilija, kruh

VEGE MENU: kakao, pohana cvjetača, pire krumpir, salata zelje, puding vanilija, kruh

IZBOR:     bečki odrezak (150 g), pečena piletina (250 g), vinski gulaš (140 g), pljeskavica (200 g), pileći file na roštilju (150 g)

 RESTORAN  2   

RUČAK  

MESNI MENU:   juha od graška, pečena svinjetina (140 g), špinat, pire krumpir, salata zelje, savijača višnja, kruh

VEGE - MENU :   juha od graška, odrezak od blitve, zapečena cvjetača, salata zelje, savijača višnja, kruh

IZBOR:   pečena piletina (250 g), bečki odrezak (150 g), pohana svinjetina (120 g), špageti bolognese (120 g), juneći odrezak (130 g), pljeskavica (200 g), pržena jetra (180 g)

VEČERA

MESNI MENU:   čaj, musaka (120 g), salata zelena, kompot breskva, kruh

VEGE - MENU :   čaj, zapečeno tijesto sa sirom, grašak na margarinu, salata zelena, kompot breskva, kruh

IZBOR:   pečena piletina (250 g), juneći odrezak (130 g), naravni odrezak (150 g), ćevapi (200 g)

NORMATIVI MESA IZRAŽENI SU U SIROVOM STANJU STANJU  

 NAPOMENA: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Zadnja izmjena: 02. Listopad 2014. u 10:09


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.