Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

O B A V I J E S T

OBAVIJEST

Restoran SC – a Zagreb u SD „Cvjetno naselje“

od ponedjeljka, 18. 1. 2016. u 11 h započinje sa pružanjem usluga studentske prehrane!

UPRAVA


PRIVREMENO RADNO VRIJEME RESTORANA  SC-Zagreb

Restoran “Stjepan Radić”

Restoran I

ručak 11:30 – 15:00

večera 16:30 – 20:30

Restoran II

doručak 7:00 – 9:30

( subotom 8:00 – 10:00, nedjelljom ne poslužujemo doručak )

ručak 12:00 – 16:30

večera 18:00 – 21:30

Pizzeria

9:30 – 14:00 ( ponedjeljak – petka )

subotom i nedjeljom ne radi

Slastičarna

11:00 – 22:00

pauza 16:00 – 17:00

subotom i nedjeljom ne radi.

Restoran “ Savska ”

Veliki restoran

ručak 10:00 – 16.30

večera 17:00 – 20.30

Express restoran

9:00 – 21.00

pauza 15:00 -15:30

nedjeljom ne radi.

Restoran “Lašćina”

doručak 8:00 – 9:30

ručak 11:00 – 15.30

večera 17:30 – 20.30

subotom i nedjeljom večera 17:30 – 20:00

UPRAVA

Prehrana

ZUK "Borongaj"

Restoran u ZUK "Borongaj"

Ponuda se sastoji od:

  • menu obroka
  • jela po izboru
  • drugih prehrambenih proizvoda

Podjela se vrši preko linije samoposluživanja.

Radno vrijeme

PONEDJELJAK – ČETVRTAK

  • Doručak: 7.30 – 10.00
  • Ručak: 10.00 – 16.00

PETAK

  • Doručak: 7.30 – 10.00
  • Ručak: 10.00 – 14.30

Subotom i nedjeljom ne radi.

Caffe bar "Borongaj"

Radno vrijeme:

  • 7.30 - 16.00 (ponedjeljak-četvrtak),
  • 7.30 - 14.30 (petak).

Subotom i nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 13. Siječanj 2014. u 10:29

Današnji dnevni menu

11.02.2016. , Četvrtak


MENU-MESNI:

Juha od Junećeg mesa

Špageti bolonjez (*120g)

Salata od svježeg kupusa

Lješnjak torta

Kruh 3x

 

MENU-VEGETARIJANSKI:

Juha od brokule

Pohani sir

Miješano povrće s krumpirom

Salata od svježeg kupusa

Lješnjak torta

Kruh 3x

 

GLAVNA JELA:

1. Ćevapčići (*120g)

2. Kotlet na roštilju (*150g)

3. Kuhana junetina (*140g)

4. Pileći file na roštilju (*150g)

5. Kranjske kobasice (*160g)

6. Juneći ramstek na roštilju (*160g)

 

PRILOZI:

1. Pečeni krumpir

2. Rižoto od šampinjona

3. Zapečeni grah

4. Krpice sa zeljem

5. Varivo od poriluka

 

* Normativ namirnice u sirovom stanju!

Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

Zadnja izmjena: 11. Veljača 2016. u 09:05


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.