Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

O B A V I J E S T

O RADU STUDENTSKIH RESTORANA OD 23.12.2014. DO 07.01.2015.

RESTORANI SC-a ZAGREB PRESTAJU RADITI ZAKLJUČNO SA 23.12.2014. (UTORAK), OSIM RESTORANA “ VETERINA” KOJI PRESTAJE SA RADOM 19.12.2014.

DEŽURNI RESTORAN:

  • OD 24. – 31.12.2014. JE RESTORAN U SD “S. RADIĆ
  • OD 02. – 07.01.2015. JE RESTORAN U SD “CVJETNO NASELJE”

RESTORANI NA FAKULTETIMA PRILAGOĐAVAJU SE RADU FAKULTETA!

SVI RESTORANI SC-a ZAGREB POČINJU UOBIČAJENO RADITI 07.01.2015.

NAPOMENA : RESTORANI SC-a ZAGREB    NE RADE:   25. i 26.12.2014.;  01.01.2015.

Prehrana

ZUK "Borongaj"

Restoran u ZUK "Borongaj"

Ponuda se sastoji od:

  • menu obroka
  • jela po izboru
  • drugih prehrambenih proizvoda

Podjela se vrši preko linije samoposluživanja.

Radno vrijeme

PONEDJELJAK – ČETVRTAK

  • Doručak: 7.30 – 10.00
  • Ručak: 10.00 – 16.00

PETAK

  • Doručak: 7.30 – 10.00
  • Ručak: 10.00 – 14.30

Subotom i nedjeljom ne radi.

Caffe bar "Borongaj"

Radno vrijeme:

  • 7.30 - 16.00 (ponedjeljak-četvrtak),
  • 7.30 - 14.30 (petak).

Subotom i nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 13. Siječanj 2014. u 10:29

Današnji dnevni menu

19.12.2014. , PETAK

 

MENU-MESNI:

Juha od rajčice

Pohani oslić file

Blitva s krumpirom

Salata od mrkvice

Puding gotovi

Kruh 3x

 

MENU-VEGETARIJANSKI :

Juha od rajčice

Tortelini sa sirom u umaku od šampinjona

Salata od mrkvice

Puding gotovi

Kruh 3x

 

GLAVNA JELA:

1.Zagrebački odrezak  (*150)

2 Pržene lignje  (*200)

3.Tjestenina sa tunom i šamp. (*100)

4. Juneći gulaš (*140)

 

PRILOZI:

1. Pečeni krumpir

2. Krumpir na salatu

3. Valjušci

4. Pommes frittes

5. Đuveč

6.Tartar umak

7. Varivo od poriluka

 

 

* Normativ namirnice u sirovom stanju!

Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

Zadnja izmjena: 19. Prosinac 2014. u 09:02


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.