Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

Davor Višnić | 10. Travanj 2014. u 16:18

OBAVIJEST O RADU RESTORANA SC-a ZA USKRŠNJE BLAGDANE

SVI RESTORANI SC-a RADE DO PETKA 18.04.2014.
DO 14 SATI I ZATVORENI SU DO UTORKA KADA RADE PO UOBIČAJENOM RADNOM VREMENU.


DEŽURNI RESTORAN JE U SD „STJEPAN RADIĆ
KOJI RADI SVE DANE OSIM NEDJELJE 20.04.2014. (USKRS).

NA USKRS 20.04.2014. SVI RESTORANI SC-a NE RADE.

Prehrana

ZUK "Borongaj"

Restoran u ZUK "Borongaj"

Ponuda se sastoji od:

  • menu obroka
  • jela po izboru
  • drugih prehrambenih proizvoda

Podjela se vrši preko linije samoposluživanja.

Radno vrijeme

PONEDJELJAK – ČETVRTAK

  • Doručak: 7.30 – 10.00
  • Ručak: 10.00 – 16.00

PETAK

  • Doručak: 7.30 – 10.00
  • Ručak: 10.00 – 14.30

Subotom i nedjeljom ne radi.

Caffe bar "Borongaj"

Radno vrijeme:

  • 7.30 - 16.00 (ponedjeljak-četvrtak),
  • 7.30 - 14.30 (petak).

Subotom i nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 13. Siječanj 2014. u 10:29

Današnji dnevni menu

16.04.2014. ,SRIJEDA

 

MENU-MESNI:

Juha od povrća

Pečena piletina (*250 g)

Krumpir restani

Salata od svježeg kupusa

Juliška

Kruh 3x

 

MENU-VEGETARIJANSKI :

Juha od povrća

Soja steak prženi

Đuveč

Salata od svježeg kupusa

Juliška

Kruh 3x

 

GLAVNA JELA:

1. Vinski gulaš (*140 g)

2. Kotlet Samoborski (*150 g)

3. Tjestenina s mesom (*120 g)

4. Ćevapčići (*200 g)

5. Oslić pohani file (*200 g)

6. Salata s piletinom i tjesteninom (*100 g)

 

PRILOZI:

1. Brokula na lešo

2. Okruglice od kruha

3. Riža

4. Pommes frittes

5. Kukuruz, mrkva, grašak

6. Krumpir pečeni-pole

7. Varivo od slanutka

 

 

 

* Normativ namirnice u sirovom stanju!

Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

Zadnja izmjena: 16. Travanj 2014. u 09:20


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.