Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

OBAVIJEST O RADU RESTORANA SC-a od 26. – 30. 05. 2016.

 

DEŽURNI RESTORANI SC-a OD 26. – 30. 5. 2016. SU RESTORANI U:

- SD „S. RADIĆ“

- SD „CVJETNO NASELJE“

- SD „LAŠĆINA“ (29. 5. 2016. RESTORAN NE RADI)

- EXPRESS RESTORA u Savskoj 25 (RADI 27. i 28. 5. 2016.).

 

RESTORANI SC-a NA FAKULTETIMA I ZUK BORONGAJ PRILAGOĐAVAJU SE

RADU FAKULTETA.

 

OD PONEDJELJKA, 30. 5. 2016. RESTORANI SC-a ZAGREB RADE PREMA UOBIČAJENOM RADNOM VREMENU.

UPRAVA

 

 

 

OBAVIJEST

RADNO VRIJEME RESTORANA “ STJEPAN RADIĆ ”

KUHINJA 2

DORUČAK

7:00 - 9:30

8:00 - 10:00 ( SUBOTOM )

NEDJELJOM SE DORUČAK NE POSLUŽUJE

RUČAK        12:00 - 16:30

VEČERA      18:00 - 21:30

KUHINJA 1

RUČAK        11:30 - 16:00

VEČERA      17:30 - 21:00

PIZZERIA

9:30 - 15:00

16:30 - 20:30

SUBOTOM I NEDJELJOM ZATVORENO

SLASTIČARNA

14:00 - 21:00

PAUZA   16:00 - 17:00

SUBOTOM I NEDJELJOM ZATVORENO

RADNO VRIJEME RESTORANA “ CVJETNO NASELJE ”

LINIJA 1

RUČAK        11:00 - 16:00

VEČERA      17:30 - 21:00

LINIJA 2

DORUČAK    7:00 - 10:00

8:00 - 10:00 ( VIKENDOM I BLAGDANIMA )

RUČAK        11:00 - 16:00

VEČERA      17:30 - 21:00

PONEDJELJKOM RESTORAN RADI SAMO ZA VEČERU!

UPRAVA


Prehrana

ZUK "Borongaj"

Restoran u ZUK "Borongaj"

Ponuda se sastoji od:

  • menu obroka
  • jela po izboru
  • drugih prehrambenih proizvoda

Podjela se vrši preko linije samoposluživanja.

Radno vrijeme

PONEDJELJAK – ČETVRTAK

  • Doručak: 7.30 – 10.00
  • Ručak: 10.00 – 16.00

PETAK

  • Doručak: 7.30 – 10.00
  • Ručak: 10.00 – 14.30

Subotom i nedjeljom ne radi.

Caffe bar "Borongaj"

Radno vrijeme:

  • 7.30 - 16.00 (ponedjeljak-četvrtak),
  • 7.30 - 14.30 (petak).

Subotom i nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 13. Siječanj 2014. u 10:29

Današnji dnevni menu

31.05.2016. UTORAK


MENU-MESNI:

Juha od šparoga

Pečena piletina (*250g)

Mlinci

Zelena salata

Rosa kocka

Kruh 3x

 

MENU-VEGETARIJANSKI:

Juha od šparoga

Odrezak od kelja

Mahune s mrvicama

Zelena salata

Rosa kocka

Kruh 3x

 

GLAVNA JELA:

1. Pariški odrezak (*150g)

2. Kosani odrezak (*150g)

3. Ćevapčići (*200g)

4. Pečenice (*200g)

5. Juneći odrezak (*130g)

6. Salata s piletinom i tjesteninom (*100g)

 

PRILOZI:

1. Đuveč

2. Kroketi

3. Krpice sa zeljem

4. Pohane tikvice

5. Restani krumpir

6. Grah varivo

 

* Normativ namirnice u sirovom stanju!

Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

Zadnja izmjena: 31. Svibanj 2016. u 09:14


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.