Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

OBAVIJEST

 

O RADU RESTORANA SC-a ZAGREB ZA USKRSNE BLAGDANE

 

DEŽURNI RESTORAN JE U SD „ STJEPAN RADIĆ “ KOJI RADI SVE DANE OSIM NEDJELJE, 27. 3. 2016. (USKRS).

RESTORAN EXPRESS u Savskoj 25 PRESTAJE RADITI 24. 3. u 14h.

OSTALI RESTORANI SC-a PRESTAJU RADITI U PETAK 25. 3. 2016. SA RUČKOM DO 14h I ZATVORENI SU DO UTORKA 29. 3. 2016.g.

 

OD UTORKA ( 29. 3. ) SVI RESTORANI SC-a ZAGREB RADE PO UOBIČAJENOM RADNOM VREMENU.

UPRAVA

 

 

OBAVIJEST

RADNO VRIJEME RESTORANA “ STJEPAN RADIĆ ”

KUHINJA 2

DORUČAK

7:00 - 9:30

8:00 - 10:00 ( SUBOTOM )

NEDJELJOM SE DORUČAK NE POSLUŽUJE

RUČAK        12:00 - 16:30

VEČERA      18:00 - 21:30

KUHINJA 1

RUČAK        11:30 - 16:00

VEČERA      17:30 - 21:00

PIZZERIA

9:30 - 15:00

16:30 - 20:30

SUBOTOM I NEDJELJOM ZATVORENO

SLASTIČARNA

14:00 - 21:00

PAUZA   16:00 - 17:00

SUBOTOM I NEDJELJOM ZATVORENO

RADNO VRIJEME RESTORANA “ CVJETNO NASELJE ”

LINIJA 1

RUČAK        11:00 - 16:00

VEČERA      17:30 - 21:00

LINIJA 2

DORUČAK    7:00 - 10:00

8:00 - 10:00 ( VIKENDOM I BLAGDANIMA )

RUČAK        11:00 - 16:00

VEČERA      17:30 - 21:00

PONEDJELJKOM RESTORAN RADI SAMO ZA VEČERU!

UPRAVA


Prehrana

ZUK "Borongaj"

Restoran u ZUK "Borongaj"

Ponuda se sastoji od:

  • menu obroka
  • jela po izboru
  • drugih prehrambenih proizvoda

Podjela se vrši preko linije samoposluživanja.

Radno vrijeme

PONEDJELJAK – ČETVRTAK

  • Doručak: 7.30 – 10.00
  • Ručak: 10.00 – 16.00

PETAK

  • Doručak: 7.30 – 10.00
  • Ručak: 10.00 – 14.30

Subotom i nedjeljom ne radi.

Caffe bar "Borongaj"

Radno vrijeme:

  • 7.30 - 16.00 (ponedjeljak-četvrtak),
  • 7.30 - 14.30 (petak).

Subotom i nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 13. Siječanj 2014. u 10:29

Današnji dnevni menu

29.04.2016. Petak


MENU-MESNI:

Juha od rajčice

Rižoto od liganja (*140g)

Salata od svježeg kupusa

Puding od čokolade (gotovi)

Kruh 3x

 

MENU-VEGETARIJANSKI:

Juha od rajčice

Kuhano povrće s bešamelom

Kroketi

Salata od svježeg kupusa

Puding od čokolade (gotovi)

Kruh 3x

 

GLAVNA JELA:

1. Pohani oslić file (*200g)

2. Pržene lignje (*200g)

3. Zagrebački odrezak (*150g)

4. Jetra na žaru (*180g)

5. Junetina kao divljač (*140g)

 

PRILOZI:

1. Pommes frittes

2. Blitva na lešo

3. Tartar umak

4. Krumpir salata

5. Fino varivo

 

* Normativ namirnice u sirovom stanju!

Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

Zadnja izmjena: 29. Travanj 2016. u 09:11


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.