Provjera salda X-ice

 

Provjeru možete direktno obaviti na www.cap.srce.hr.

OBAVIJEST

Dežurni restorani SC-a Zagreb na

Dan antifašističke borbe 22.06.2015. i Dan državnosti 25.06.2016. su restorani u:

- SD „ S. RADIĆ “

- SD „ CVJETNO NASELJE “

- SD „ LAŠĆINA “

Veliki restoran u „Savskoj 25“ ne radi 23. i 24 .06.2016.,a radi Expres retoran.

Ostali restorani SC-a Zagreb rade prema uobičajenom radnom vremenu.

 

UPRAVA

 

 

 

OBAVIJEST

RADNO VRIJEME RESTORANA “ STJEPAN RADIĆ ”

KUHINJA 2

DORUČAK

7:00 - 9:30

8:00 - 10:00 ( SUBOTOM )

NEDJELJOM SE DORUČAK NE POSLUŽUJE

RUČAK        12:00 - 16:30

VEČERA      18:00 - 21:30

KUHINJA 1

RUČAK        11:30 - 16:00

VEČERA      17:30 - 21:00

PIZZERIA

9:30 - 15:00

16:30 - 20:30

SUBOTOM I NEDJELJOM ZATVORENO

SLASTIČARNA

14:00 - 21:00

PAUZA   16:00 - 17:00

SUBOTOM I NEDJELJOM ZATVORENO

RADNO VRIJEME RESTORANA “ CVJETNO NASELJE ”

LINIJA 1

RUČAK        11:00 - 16:00

VEČERA      17:30 - 21:00

LINIJA 2

DORUČAK    7:00 - 10:00

8:00 - 10:00 ( VIKENDOM I BLAGDANIMA )

RUČAK        11:00 - 16:00

VEČERA      17:30 - 21:00

PONEDJELJKOM RESTORAN RADI SAMO ZA VEČERU!

UPRAVA


Prehrana

ZUK "Borongaj"

Restoran u ZUK "Borongaj"

Ponuda se sastoji od:

  • menu obroka
  • jela po izboru
  • drugih prehrambenih proizvoda

Podjela se vrši preko linije samoposluživanja.

Radno vrijeme

PONEDJELJAK – ČETVRTAK

  • Doručak: 7.30 – 10.00
  • Ručak: 10.00 – 16.00

PETAK

  • Doručak: 7.30 – 10.00
  • Ručak: 10.00 – 14.30

Subotom i nedjeljom ne radi.

Caffe bar "Borongaj"

Radno vrijeme:

  • 7.30 - 16.00 (ponedjeljak-četvrtak),
  • 7.30 - 14.30 (petak).

Subotom i nedjeljom ne radi.

Zadnja izmjena: 13. Siječanj 2014. u 10:29

Današnji dnevni menu

24.06.2016. PETAK


MENU-MESNI:

Juha od povrća

Pržene srdele (*180g)

Pečeni krumpir

Salata od svježeg kupusa

Voćni jogurt

Kruh 3x

 

MENU-VEGETARIJANSKI:

Juha od povrća

Pohani soja medaljoni

Brokula na lešo

Salata od svježeg kupusa

Voćni jogurt

Kruh 3x

 

GLAVNA JELA:

1. Pržene lignje (*200g)

2. Samoborski kotlet (*150g)

3. Svinjski odrezak u umaku od šampinjona (*150g)

4. Pljeskavica (*200g)

 

PRILOZI:

1. Pečeni krumpir

2. Brokula na lešo

3. Tartar umak

4. Njoki

5. Fino varivo

 

* Normativ namirnice u sirovom stanju!

Napomena: Jelovnici su planski i podložni promjenama iz objektivnih razloga.

Zadnja izmjena: 24. Lipanj 2016. u 09:48


View Studentski centar u Zagrebu na većoj karti.