OBAVIJEST O KORIŠTENJU LJETNOG SMJEŠTAJA USD „STJEPAN RADIĆ“

Osobe u statusu studenta mogu koristiti ljetni smještaj u SD ,,Stjepan Radić“ od 16. srpnja do 31. kolovoza 2023. godine.

Studenti koji žele koristiti ljetni smještaj mogu se prijaviti u upravi studentskog doma u kojem su smješteni od 1. lipnja do 1. srpnja 2023. godine.

Studenti koji trenutno nisu u studentskom domu, a žele koristiti ljetni smještaj, mogu se prijaviti u Poslovnici za smještaj studenata, turizam i sport (Savska cesta 25, u radnom vremenu sa strankama: pon. – pet., od 8:00 do 15:00 h) do 1. srpnja 2023. godine. Prijave se primaju i putem e-mail adrese: poslovnica@sczg.hr Potrebno je poslati: ime, prezime, datum rođenja, OIB i kontakt broj mob.

Cijena ljetnog smještaja iznosi 150,00 € / 1.130,18 HRK (PDV je uključen u cijenu) i plaća se u studentskom domu “Stjepan Radić”.

Studenti koji imaju studijske obaveze na fakultetu iza 15. srpnja 2023., uz predočenje potvrde sa fakulteta, mogu koristiti pravo na produženi smještaj. Cijena navedenog smještaja iznosi 3,35 € / 25,24 HRK / noć (PDV je uključen u cijenu).

Potvrdu za ostvarivanje prava na produženi smještaj potrebno je dostaviti u Poslovnicu za smještaj studenata, turizam i sport (Savska cesta 25, u radnom vremenu sa strankama: pon. – pet., od 8:00 do 15:00 h). Na istoj treba biti jasno naznačeno do kada student ima studijske obaveze.

Napomene:

Domski internet dostupan je u vrijeme korištenja ljetnog smještaja.

Studenti koji nisu stanari studentskog doma, a koristiti će ljetni smještaj, mogu useliti isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu! Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja.

Studentski centar u Zagrebu | 2023