Poslovi

Europa 92 d.o.oAsistent u poslovnici (m/ž)
Europa 92 d.o.o
5,50 € + propisana uvećanja
- vođenje brige o pravovremenoj popunjenosti prodajnog prostora poslovnice robom à označavanje, slaganje, izlaganje i održavanje robe,- održavanje čistoće i urednosti u poslovnici i skladišnom prostoru - po potrebi, sudjelovanje u prodaji
Europa 92 d.o.o.Pomoćni poslovi u pop up poslovnici, Roses Designer Outlet, Vrankovec
Europa 92 d.o.o.
5,50 EUR + propisana uvećanja
- punjenje polica, vješalica i štendera robom - slaganje i izlaganje robe u poslovnici- održavanje čistoće i urednosti u poslovnici i skladišnom prostoru
Europa 92 d.o.o.Pomoćni poslovi u pop up poslovnici Roses Designer Outlet, Vrankovec
Europa 92 d.o.o.
5,50 € + propisana uvećanja
- vođenje brige o pravovremenoj popunjenosti prodajnog prostora poslovnice robom à označavanje, slaganje, izlaganje i održavanje robe,- održavanje čistoće i urednosti u poslovnici i skladišnom prostoru - po potrebi, sudjelovanje u prodaji
Logičan izbor d.o.o.Prodavač/ica - Importanne Centar
Logičan izbor d.o.o.
5,25 €/h
Prodaja opreme za mobitele, rad s kupcima, rad uz voditelja na webshopu, deklariranje robe, spremanje i organiziranje dućana, prednost radnicima s iskustvom u prodaji.
Tekstil trade Milek d.o.o. za usluge, trgovinu i proizvodnjuFarbanje i skidanje stare boje
Tekstil trade Milek d.o.o. za usluge, trgovinu i proizvodnju
7 €/h
Farbanje broda, skidanje stare boje
Hrvatska narodna bankarad s posjetiteljima Informacijsko-edukacijskog centra "Moneterra- muzej novca Hrvatske narodne banke"
Hrvatska narodna banka
6 eura
informiranje posjetitelja o načinu obilaska stalnog postava i povremenih izložbi, podrška i pomoć posjetiteljima pri korištenju interaktivnih sadržaja, prijam posjetitelja, briga o izdanoj multimedijskoj opremi i povratu opreme, odgovaranje na pitanja posjetitelja o postavu
Hrvatski Telekom d.d.Student u Teleprodaji (m/ž) - Zagreb i Split
Hrvatski Telekom d.d.
7 eura
Pozivanje korisnika, razumijevanje njihovih potreba i slaganje ponuda koje im najviše odgovaraju. Nije nužno iskustvo — studenti imaju plaćenu edukaciju i dobiti će mentora 
UNICEF - United Nations Children's FundTERENSKI PREDSTAVNIK/CA UNICEF-ovog programa „Čuvari djetinjstva“
UNICEF - United Nations Children's Fund
7€
TERENSKI PREDSTAVNIK/CA UNICEF-ovog programa „Čuvari djetinjstva“ za prikupljanje donacija u ZagrebuPredstavnik/ca je zadužen je za komunikaciju s građanima i prezentiranje UNICEF-ove misije i djelovanja za dobrobit djece, a komunikacija se odvija na javnim mjestima i trgovačkim centrima. Cilj je građanima približiti aktivnosti koje organizacija provodi te im omogućiti redovitu podršku kampanje Čuvari djetinjstva kako bi svojim donacijama pomogli djeci u Hrvatskoj i svijetu. Nudimo:-Iskustvo u vodećoj međunarodnoj organizaciji za zaštitu dječjih prava-Opsežnu edukaciju i sustavno mentoriranje te evaluaciju rada-Stjecanje novih znanja i vještina-Pozitivnu i dinamičnu radnu atmosferu-Fleksibilno radno vrijeme i mogućnost kreiranja vlastitog rasporeda Posebna znanja i vještine: - Odgovornost prema preuzetim obvezama, profesionalno ponašanje i predstavljanje organizacije- Visoku motiviranost i učinkovitost- Spremnost na terenski rad te razgovor s građanima na javnim mjestima i trgovačkim centrima- Spremnost na timski rad i fleksibilnost- Razumijevanje djelovanja UNICEF-a i poznavanje aktivnosti koje organizacija provodi - Odlične komunikacijske i interpersonalne vještine- Mogućnost prilagodbe različitim situacijama te otvorenost prema novim izazovima- Želja za učenjem i radom u dinamičnom timu te osobnim doprinosom dobrobiti djece- Poželjno iskustvo u terenskom radu (anketiranje, popis stanovništva, promocije, direktna prodaja ...)
Pliva Hrvatska d.o.o.Student/ica u globalnim nabavnim operacijama sa znanjem poljskog, mađarskog ili francuskog
Pliva Hrvatska d.o.o.
6,00 EUR + propisana uvećanja
Rad na prikupljanju podataka, njihovoj analizi i harmonizacji. Suradnja sa različitim europskim zemljama vezano uz nabavne procese i operacije.
AROMA GLOBAL 3 d.o.o.Asistent/ica u računovodstvu
AROMA GLOBAL 3 d.o.o.
5,50 €/h
Zaprimanje i kontrola računa dobavljačaUsklada sa dobavljačima i kupcimaUnos računa i ostalih podataka u ERP/sustavPrikupljanje, kontrola i unos dokumentacije vezane za putne naloge i refundacije te unos u ERP/zasebnu evidencijuEvidentiranje i kontrola troškovaSudjelovanje u poslovima zatvaranja mjesecaVođenje i nadopunjavanje različitih evidencijaAsistiranje pri knjiženju faktura dobavljačaSvakodnevno kontaktiranje s poslovnim partnerima, drugim odjelima, vanjskim knjigovodstvomOstali poslovi po potrebi
Zagreb zlato d.o.o.Trgovina, zalagaonica Otkup.hr, u Zagrebu
Zagreb zlato d.o.o.
5,25 EUR + propisana uvećanja
Ako imaš slobodnog vremena te možeš raditi pola radnog vremena, tj. do 26 sat tjedno prijavi se na naš oglas za posao. Tražimo studente koji mogu raditi popodne od 16 do 20h i subotama 9-15h na duži period, 6 mj. minimalno. Mjesto rada je Zagreb, a naknada po satu iznosi 5,25€ po satu, plus bonus. Tražimo komunikativne i odgovorne djelatnike za rad u trgovini otkup.hr.
Intersocks d.o.o.Rad u trgovini
Intersocks d.o.o.
5,80 EUR + propisana uvećanja
prodaja obuće u trgovini Crocs
Decentia d.o.o.Rad u trgovini
Decentia d.o.o.
6 €/h
Rad na blagajni, slaganje robe.
Poljak Matija - Onoratis, obrt za informatičke uslugeVoditelj/ica marketinga
Poljak Matija - Onoratis, obrt za informatičke usluge
11,50 EUR + PROPISANA UVEĆANJA
Vođenje marketinških aktivnosti za sportsku platformu, promoviranje na svom Instagram profilu, sudjelovanje u promociji.
Diadema d.o.o. Prodaja u trgovini ženske modne odjeće - Point Shopping Center
Diadema d.o.o.
5,25 €/h + propisana uvećanja nedjeljom i blagdanima
Aktivna prodaja i rad na blagajni u trgovini sa ženskom modnom odjećom. Obavljanje operativnih radnji vezanih uz maloprodaju. Fizički minimalno zahtjevan posao ,od vještina potrebno osnovno poznavanje rada na računalu, ljubaznost i dobra volja.
Eol grupa d.o.o.Priprema robnih dokumenata - Lučko
Eol grupa d.o.o.
6 €/h
EOL GRUPA d.o.o. traži dinamičnog i organiziranog pojedinca koji će se pridružiti našem timu kao pomoćnik u pripremi robnih dokumenata.Ova ključna uloga zahtijeva organizacijske vještine, sposobnost učinkovite komunikacije s različitim odjelima te predanost pravovremenom obavljanju zadataka radi održavanja optimalnog protoka informacija i materijala.Glavne odgovornosti ovog radnog mjesta:Priprema dokumenata: Odgovorno pripremanje različitih robnih dokumenata u skladu s internim i eksternim zahtjevima, osiguravajući njihovu potpunu i točnu pripremu.Komunikacija: Učinkovito komuniciranje s drugim odjelima kako bi prikupili potrebne informacije i osigurali pravovremeno pripremanje dokumenata, sprječavajući eventualno kašnjenja ili zastoje.Pravovremenost: Osiguravanje da se svi zadaci vezani uz pripremu dokumenata obavljaju pravovremeno i u skladu s unaprijed definiranim rokovima, minimizirajući rizik od nakupljanja nedovršenih poslova.Kvaliteta: Pažnja na točnost i dosljednost svih pripremljenih dokumenata, provjeravajući ih kako bi se osigurala usklađenost s relevantnim propisima i standardima Ova pozicija pruža izvrsnu priliku za osobu koja traži dinamičan posao u kojem se cijeni efikasnost, timski rad i pravovremenost u obavljanju zadataka.
Zis oprema d.o.o. za trgovinu i uslugeDostava vatrogasnih aparata i opreme
Zis oprema d.o.o. za trgovinu i usluge
5,25€
dostava i preuzimanje vatrogasnih aparata u timu od 2 člana po gradu Zagrebu
DHL International d.o.o.Skladištar/ka
DHL International d.o.o.
6 €/h
Tražimo studente/ice za obavljanje posla skladištara u DHL-u, Utinjska 40, Zagreb, na poslovima administrativnih i skladišnih poslova.
DHL International d.o.o.Kurir (m/ž)
DHL International d.o.o.
6 €/h
Tražimo studente/ice za obavljanje posla kurira na području grada Zagreba u DHL-u, Utinjska 40, Zagreb, na poslovima dostave i prikupa pošiljaka kombi vozilima.
Gebruder Weiss d.o.o.Rad u skladištu - Sveta Nedjelja
Gebruder Weiss d.o.o.
9 EUR
Rad u skladištu, utovar, istovar, upotreba skenera
Vibro limes d.o.o.Razni poslovi - INmusic Festival na Jarunu
Vibro limes d.o.o.
5,25 €/h + 50% za noćni rad, nedjelju i blagdane
Ovisno o poziciji koju student/ica odabere, od zaprimanja narudžbi od posjetitelja i unos narudžbe u blagajnu, ugostiteljstvo (hrana/šankovi), zamjena i prodaja ulaznica, pomoćni poslovi u kuhinji, raznih pomoćnih poslova u premještanju i čišćenju, kontrola ulaza i prometa, nadopuna i kontrola festivalskih narukvica, prodaja festivalskih ulaznica, rad s posjetiteljima i gostima kampa, ostali pomoćni poslovi.
Ledo plus d.o.o.Pomoćni radnik/ca u skladištu repromaterijala
Ledo plus d.o.o.
6 €/h
Priprema i dostava ambalaže i repromaterijala u proizvodnju, preslagivanje ambalaže na palete prilikom izdavanja robe, utovar-istovar.
Indor d.o.o.skladištar/ica
Indor d.o.o.
5,5 EUR po satu
slaganje paketa robe
Media one d.o.o.Agent/ica za video identifikaciju na njemačkom jeziku (min. B1 razina)
Media one d.o.o.
7 €/ h + propisana uvećanja + bonusi
·        svakodnevna komunikacija s novim korisnicima·        provjeravanje identifikacijskih dokumenata putem video poziva·        isključivo pozivi podrške korisnicima (nema prodajnih poziva).
Globalna hrana d.o.o.Rad u restoranu
Globalna hrana d.o.o.
satnica u rasponu 5,65 - 8,48€
Globalna hrana d.o.o. nositelj je franšize McDonald's za područje Republike Hrvatske i dio je najvećeg lanca restorane brze usluge u svijetu koji broji više od 36.000 restorana. Svaki nam je dan pun novih izazova, no uživamo u poslu jer su naši restorani omiljeno mjesto druženja i stvaranja uspomena uz ukusne zalogaje. Taj uspjeh rezultat je timskog rada. Vjerujemo da tim mora raditi „kao po špagi” da bi gostima u ruke stigao uvijek svježi burger. Tražimo nove članove tima za rad u restoranu Što nudimo?• Satnica:     • satnica u rasponu 5,65 - 8,48€  • Plaćeni liječnički pregled• Osiguranu uniforma i radna obuća na trošak poslodavca• Fleksibilno radno vrijeme• Mogućnost osobnog rasta i razvoja• Mogućnost napredovanja• Edukaciju u restoranu i izvan njega koja ulazi u plaćeno radno vrijeme• Stjecanje radnog iskustva u tvrtki međunarodne reputacije• Organizirane odlične tematske zabave za djelatnike Lokacija:RestoranMcDonald’s Jurišićeva McDonald’s Pothodnik McDonald’s Vrbani McDonald’s KrugeMcDonald’s KvatrićMcDonald’s Dubrava McDonald’s Felix McDonald’s Velika Gorica McDonald’s RotorMcDonald’s ArenaMcDonald’s Žitnjak McDonald’s City Center One WestMcDonald’s Avenue Mall McDonald’s VrapčeMcDonald’s Buzin McDonald’s Špansko McDonald’s Branimirova McDonald’s KolakovaMcDonald’s JeževoMcDonald’s Sesvete IstokMcDonald’s Sesvete Zapad
Poljak Matija - Onoratis, obrt za informatičke uslugePromotor/ica
Poljak Matija - Onoratis, obrt za informatičke usluge
11,50 EUR
Promoviranje sportske platforme na svom Instagram profilu i na terenu
Zagrebačka pivovara d.o.o. za proizvodnju piva, alkoholnih i bezalkoholnih pića Administrativni poslovi u računovodstvu
Zagrebačka pivovara d.o.o. za proizvodnju piva, alkoholnih i bezalkoholnih pića
5,25 €
Što ćeš raditi s nama?­- Administrativni računovodstveni poslovi- Po potrebi unos podataka u SAP- Komunikacija s odjelima unutar poduzeća
Turistička zajednica grada Novske Pomoćni poslovi na manifestaciji
Turistička zajednica grada Novske
5,50 eura
U okviru manifestacije „Ljeto u Novskoj“ na događaju Sportski dan na jezeru tražimo osobu za pomoćne poslove i poslove koordinacije na sportskim igrama, priprema prostora prije početka događaja, sudjelovanje na biciklijadi, komunikacija i animacija, pospremanje nakon događaja
Konfekt d.o.o. Konobar/ica
Konfekt d.o.o.
5,30 - 8,00 EUR + propisana uvećanja
Usluživanje slastica, pića i sladoleda, zaprimanje narudžbi, održavanje lokala čistim
Osnovna škola GranešinaPomoćnik/pomoćnica u nastavi
Osnovna škola Granešina
5,35 €
Pomoćnik/pomoćnica u nastavi pomaže učeniku usmjeravati pažnju, potiče na sudjelovanje na nastavnom satu, potiče učenika na prihvatljive obrasce ponašanja i socijalizaciju.
Obrasci
Odluka o iznosu-minimalne-naknade 2024


Za korištenje usluga Student servisa Zagreb naručitelj (poslodavac) treba biti registriran u bazi Student servisa Zagreb. Registracija se obavlja popunjavanjem Obrasca za prijavu poslodavaca koji se ovjeren pečatom i potpisom dostavlja Student servisu, na e-mail referada@sczg.hr, poštom ili osobno.


Za sklapanje ugovora o obavljanju studentskog posla obavezan je pečat naručitelja posla.
Ako naručitelj (poslodavac) ima potrebu za zapošljavanjem studenata i želi objaviti oglas na web stranici Student servisa Zagreb, treba ispuniti obrazac Potražnja studenata za rad i poslati ga u word-u na e-mail referada@sczg.hr
U PONUDI POSLOVA

Plakat-studentski-posaoMcD-23-009_Banner-SC-292x404px-Regija-1Vizual-2-bannerZaposljavamo-studente-NEW-1080×1350-2F2F-Recruitment-SC-bannerUgovorna-suradnja-OTP-banka-d.d._rightCol_widthOglas_MPG_rightCol_widthSC-oglas-USO-_rightCol_widthq_experiance_rightcol_width.jpg_rightCol_width
Studentski centar u Zagrebu | 2023 | Izradio Refresh.hr