Plaćanje stanarine on-line putem

Nalog za mobilizaciju SN "Cvjetno"

Smještaj

Thumb

Pravo na smještaj u studetskom domu je osobno pravo studenta i nije prenosivo na drugu osobu. Studentski centar će odmah po useljenju studenata u studentske domove obavljati intezivne kontrole ostvarenog prava i sukladno Domskom redu sankcionirati prekršitelje.

Smještaj | 27. Ožujak 2020. u 12:53

Stanarina za ožujak 2020.

Poštovani studenti,

S obzirom na trenutnu izvanrednu situaciju, Studentski centar u Zagreb definirao je obračun stanarine za mjesec ožujak 2020.:

 • studenti koji su useljeni u studentske domove i fizički se tamo nalaze, plaćaju redovitu cijenu smještaja, sukladno kategoriji smještaja koju koriste;
 • studenti koji su useljeni u studentske domove, a fizički su odsutni, plaćaju 50% redovite stanarine za mjesec ožujak 2020.;
 • studenti koji su ostvarili pravo na subvencionirani smještaj u sklopu SN „Cvjetno naselje“, ali su zbog mobilizacije preseljeni u SN „Stjepan Radić“ (11. i 12. paviljon – I. kategorija), do dana iseljenja (22.3.2020.) plaćaju punu cijenu stanarine SN „Cvjetno naselje“, a od 22.3.2020. biti će useljeni kao "treći u sobi" te će snositi 50% redovne cijene smještaja (I. kategorije).

Povrat stanarine vrši se nakon što se student uredno iseli iz studentskog doma sukladno Domskom redu Studentskog centra u Zagrebu. To podrazumijeva da je soba oslobođena od stvari te da je ključ vraćen upravi studentskog naselja.

Smještaj | 25. Ožujak 2020. u 13:18

OBAVIJEST STANARIMA SN "LAŠĆINA"

Poštovani stanari SN "Lašćina",

Budući da se u SN "Lašćina" trenutno nalazi mali broj studenata, a u isto vrijeme jedan paviljon u SN "Lašćina" je evakuiran, zbog oštećenja nastalog potresom 22. ožujka 2020., od slijedeće srijede (1. travanj 2020.) SN "Lašćina" prestaje s radom za studente.

Molim studente, koji trenutno fizički stanuju u SN "Lašćina", da se pripreme za premještaj u SN "Stjepan Radić" i SN "Dr. Ante Starčević".

Studentski centar u Zagrebu osigurati će logistiku i vozila za preseljenje studenata.

Stvari stanara koji se trenutno ne nalaze u domu ostaju zaključane u sobama. Svoj dolazak po osobne stvari molimo najaviti upravi doma "Lašćina".

Kontakt tel. 01 4593 892, 01 4590 849
Mob. 091 4593 512, 095 4593 176, 091 4593 540 (porta)
e-mail: snlascina@sczg.hr

NAPOMENA: Premještaju se samo stanari SN "Lašćina" koji se fizički nalaze u sklopu doma.

Podsjećamo da je na snazi: Odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog mjesta boravka.

Smještaj | 22. Ožujak 2020. u 16:42

OBAVIJEST STANARIMA SN "CVJETNO NASELJE"

Poštovani stanari SN "Cvjetno naselje",

U ovome trenutku traje iseljenje stanara i stvari iz SN "Cvjetno", sukladno Nalogu za mobilizaciju - MUP Ravnateljstvo civilne zaštite (22. ožujak 2020.). Mobilizacija se vrši za potrebe zbrinjavanja ugroženog stanovništva nakon potresa u Zagrebu, a temeljem zaključka Stožera civilne zaštite RH. 
Ovaj nalog je izvršan do opoziva - naloga o demobilizaciji. 
Stanari doma koji se trenutno nalaze u svojim sobama preseliti će se u SN "Stjepan Radić". Organiziran je prijevoz ZET-ovim autobusima. 
Stvari stanara koji se trenutno ne nalaze u domu biti će skladištene u sklopu SN "Cvjetno naselje". Svoj dolazak po osobne stvari molimo najaviti upravi doma "Cvjetno naselje".

Kontakt tel. 01 4590 853, 01 4590 852
Mob. 091 4593 579, 091 4593 518, 091 4593 538 (porta)
e-mail: sncvjetno@sczg.hr

Odluka o mobilizaciji SN "Cvjetno naselje".

Smještaj | 24. Veljača 2020. u 14:47

Obavijest studentima

S obzirom na daljnje širenje korona virusa, nazvanog COVID-19, Studentski centar u Zagrebu obratio se za mišljenje epidemiološkim službama u gradu Zagrebu. 

Svi studenti, koji dolaze studirati u Zagreb te žele smještaj u jednom od studentskih domova, moraju obaviti liječnički pregled za studentski dom kod osobnog (obiteljskog) liječnika. Pregled se provodi u svrhu utvrđivanja zdravstvenih rizika za boravak u kolektivu.

Dolazni inozemni studenti dužni su priložiti liječničku potvrdu o preboljenim ili aktualnim bolestima s naglaskom na kronične i zarazne bolesti. Potvrda mora sadržavati cjepni status. Svi studenti prije dolaska upoznati su sa procedurom te im je poslan zdravstveni obrazac. Isti je kreiran u suradnji sa Nastavnim zavodom za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“. Obrazac se predaje na portu ili u upravu studentskog naselja prilikom useljenja.

S obzirom na trenutna zbivanja u svijetu, vezano uz pojavu tzv. korona virusa, poduzete su dodatne mjere opreza te je kontaktirana Služba za epidemiologiju zaraznih bolesti Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Dobili smo informaciju da je dosadašnja procedura koju imamo dovoljna, jer pokriva i akutne bolesti te ukoliko osoba odgovori da ima akutnu bolest (s povišenom tjelesnom temperaturom i kašljem), a unutar 14 dana je boravila na zahvaćenom području, treba joj se organizirati pregled u Klinici za infektivne bolesti.

Na web stranici HZJZ može se naći više informacija o postupanju.

Koronavirus – najnoviji podatci.

Smještaj | 30. Siječanj 2020. u 15:00

SPUŠTANJE BODNE GRANICE

Spuštena je bodna granica za useljenje studenata u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu te sada iznosi:

1 bod

do popunjena slobodnih kapaciteta.

Studenti koji će zatražiti pravo na useljenje po spuštanju bodne granice mogu useliti u studentske domove u roku od 5 radnih dana od dana dodijeljenog prava na smještaj u studentski dom. U protivnom smatrati će se da su odustali od smještaja u ak. god. 2019./2020. te će isto biti dodijeljeno drugome.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskome domu trebaju obaviti liječnički pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice trebaju se osobno javiti u Poslovnicu za smještaj studenata (Savska cesta 25) radi rasporeda, koji će biti napravljen sukladno slobodnim kapacitetima u studentskim domovima.

Za dodatne informacije možete se obratiti Poslovnici za smještaj.
Radno vrijeme sa strankama: ponedjeljak - petak, od 8 do 15h

Kontaktirati nas možete osobnim dolaskom ili putem:
Tel.   01 4593 570, 01 4593 582
e-mail: poslovnica@sczg.hr

Ostvareni broj bodova u Natječaju za smještaj studenta u studentske domove za akademsku godinu 2019./2020. studenti mogu vidjeti na osobnom web profilu SCZG ili u prethodnoj vijesti (14. listopad 2019.) - "Konačna rang-lista za smještaj studenata".

Smještaj | 13. Prosinac 2019. u 10:43

SPUŠTANJE BODNE GRANICE

Spuštena je bodna granica za useljenje studenata u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu te sada iznosi:

1329 bodova

Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice dužni su useliti u studentske domove zaključno do 20. prosinca 2019.

Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice raspored po studentskim domovima mogu vidjeti na svojim osobnim web profilima.

Useljenje je moguće isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu! Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

Smještaj | 05. Prosinac 2019. u 08:00

SPUŠTANJE BODNE GRANICE

Spuštena je bodna granica za useljenje studenata u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu te sada iznosi:

1336 bodova

Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice dužni su useliti u studentske domove zaključno do 12. prosinca 2019.

Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice raspored po studentskim domovima mogu vidjeti na svojim osobnim web profilima.

Useljenje je moguće isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu! Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

Smještaj | 14. Listopad 2019. u 14:10

Konačna rang-lista za smještaj studenata

Sukladno članku 23. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje za akademsku godinu 2019. / 2020. (Klasa: 602-01/18-03/00078, Ur.br.: 533-04-19-0015, od 25. lipnja 2019. godine) objavljujemo konačnu rang-listu studenata koji su sudjelovali u Natječaju i kojima je odobren smještaj u studentskim domovima Studentskog centra u Zagrebu u akademskoj godini 2019. / 2020.

Rang-listu možete pogledati ovdje.

Bodna granica: 1365 bodova

Prosjeke ocjena pojedinih fakulteta i brucoša možete vidjeti ovdje (pdf).
Iste su formirali studenti koji su sudjelovali u Natječaju za smještaj ak. god. 2019./2020.

Davor Šišmanović | 26. Rujan 2019. u 13:45

STUDENTSKO PSIHOLOŠKO SAVJETOVALIŠTE - BESPLATNO SAVJETOVANJE ZA STUDENTE

Poštovani studenti i studentice!

I ove akademske godine u sklopu Studentskog doma „Cvjetno naselje“ možete koristiti usluge BESPLATNOG psihološkog savjetovanja. Savjetovanje će se održavati u terminima: ponedjeljak i srijeda od 18:00 do 20:00 sati te subotom od 09:00 do 13:00 sati i dostupno je svim korisnicima usluga Studentskog centra u Zagrebu.

Dolazak isključivo uz najavu i dogovor termina na 095/4855 117.

Savjetovanje provodi iskusna psihologinja a područje rada sa studentima odnosi se na:

- teškoće prilagodbe na novo mjesto stanovanja, studij, okruženje;

- anksiozne smetnje (napadi panike, zabrinutost, strahovi i fobije);

- teškoće u odnosima s drugim ljudima, sramežljivost, strah od javnog nastupa;

- promjene u raspoloženju, gubitak interesa, povlačenje, depresivna stanja;

- teškoće u učenju, organizaciji vremena i gradiva, teškoće u polaganju ispita;

- druge teškoće u području osobnog rasta i razvoja.

U slučaju većeg interesa, u rad savjetovališta studenti će biti uključeni po redoslijedu javljanja te trijaži teškoća.

Također, moguće je organizirati i radionice, predavanja te grupe za učenje i grupe za vježbanje prezentacije, držanja predavanja i javnog nastupa.

Smještaj | 16. Kolovoz 2019. u 07:50

Rezultati Natječaja za smještaj 2019./2020.

Poznati su rezultati natječaja za smještaj studenata u studentske domove za akademsku godinu 2019. / 2020.

Rang listu možete pogledati pritiskom na bodnu granicu.
Detaljno bodovanje molbe studenti mogu vidjeti putem svojih osobnih web profila (ovdje) pristupajući sa svojim AAI elektroničkim identitetom, tj. na adresi https://natjecaj.sczg.hr/student/
Upute za rezervaciju soba dostupne su u prethodnoj vijesti.

Bodna granica za smještaj u sklopu studentskih domova SCZG:

1365

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskome domu, mogu useliti isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu! Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

Prosjeke ocjena pojedinih fakulteta i brucoša možete vidjeti ovdje (pdf).
Iste su formirali studenti koji su sudjelovali u Natječaju za smještaj ak. god. 2019./2020.

Prigovori na rezultate upućuju se Povjerenstvu za prigovor Studentskog centra u Zagrebu, najkasnije 8 dana po objavi rezultata, isključivo preporučenom poštom, preporučeno na adresu:

Studentski centar u Zagrebu
Povjerenstvo za prigovor
Savska cesta 25
10 000 Zagreb

Za dodatne informacije vezane uz Natječaj za smještaj možete se obratiti Poslovnici za smještaj studenta na kontakte:

Tel. 01 4593 570, 01 4593 582 ili na e-mail: poslovnica@sczg.hr

Molimo za strpljenje, zbog povećanog broja upita koji se javljaju po objavi rezultata, na sve upite ćemo odgovarati čim prije moguće.

Smještaj | 16. Kolovoz 2019. u 07:29

"STJEPAN RADIĆ" - tlocrti paviljona

Poštovani studenti,

Kako bi se lakše mogli snaći prilikom rezervacije mjesta u sklopu obnovljenih paviljona SN "Stjepan Radić" 1. - 4. i 7. - 9. paviljona, prilažemo Vam tlocrte paviljona. Tlocrti katova (jpg) su grupirani po paviljonima (zip).

Tlocrt 1., 2. i 3. paviljona možete preuzeti ovdje (paviljoni su identični).

Tlocrt 4. paviljona možete preuzeti ovdje.

Tlocrt 7., 8. i 9. paviljona možete preuzeti ovdje (paviljoni su identični).

Smještaj | 16. Kolovoz 2019. u 07:29

"CVJETNO NASELJE" - tlocrti paviljona

Poštovani studenti,

Kako bi se lakše moli snaći prilikom rezervacije mjesta u sklopu obnovljenih paviljona SN "Cvjetno", prilažemo Vam tlocrte paviljona (pdf).

 1. paviljon
 2. paviljon
 3. paviljon
 4. paviljon
 5. paviljon
 6. paviljon
 7. paviljon
 8. paviljon

Smještaj | 16. Kolovoz 2019. u 07:28

Premještaji između domova

Slijedom brojnih upita, omogućeno je da studenti zahtjeve za premještaj donose osobno, šalju poštom ili putem e-maila (poslovnica@sczg.hr).
Napominjemo da zahtjeve za premještaj ispunjavaju studenti koji su ostvarili pravo na smještaj te imaju opravdani razlog zašto se žele preseliti iz jednog studentskog doma u drugi. Ne postoji vremenski rok u kojem se premještaj mora omogućiti.

Obrazac zahtjeva za premještaj možete preuzeti ovdje (Word).

Smještaj | 16. Kolovoz 2019. u 07:10

Plaćanje stanarine on-line putem

Omogućeno je plaćanje smještaja u studentskim domovima on-line putem tokom cijele akademske godine. Student na ovaj način može platiti sva dosadašnja dugovanja, kao i stanarinu za mjesec unaprijed.

Opis postupka plaćanja na Web-u možete pronaći ovdje.

Opširnije...

Smještaj | 04. Srpanj 2019. u 08:55

OBAVIJEST - smještaj studenata u obnovljene kapacitete

Od ukupnoga broja smještajnih kapaciteta obnovljenih ili izgrađenih sredstvima iz Strukturnih fondova Europske unije najmanje 50 % ili prema definiranome postotku u potpisanome ugovoru o izgradnji doma mora biti namijenjeno studentima s invaliditetom i studentima čiji ukupni mjesečni prihod po članu obitelji u prethodnoj kalendarskoj godini iznosi manje ili jednako 65 % proračunske osnovice.

Studentski centar u Zagrebu sukladno navedenom članku 25. Pravilnika MZO zadržava pravo razmještaja studenata u obnovljene kapacitete studentskih domova. Prednost pri smještaju u obnovljene kapacitete studentskih domova imaju studenti iz Pravilnika MZO:

 • članak 8., stavak 4., studenti sa invaliditetom od 1. do 5. kategorije,
 • članak 14., stavak 8., studenti sa invaliditetom od 6. do 10. kategorije,
 • članak 14., stavak 9., studenti čija obitelj koristi zajamčenu minimalnu naknadu (stalnu pomoć za uzdržavanje prema propisima o socijalnoj skrbi),
 • članak 14.,stavak 11., studenti čiji ukupni prosječni mjesečni prihod po članu obitelji u prethodnoj kaledarskoj godini iznosi: 0 kn do 65 % proračunske osnovice (2161,90 kn).

Smještaj | 02. Srpanj 2019. u 14:30

OBAVIJEST - status hrvatskog branitelja

Sukladno čl. 15. Pravilnika MZO o ostvarivanju prava na smještaj u studentske domove i čl. 126 st. 2 Ministarstva hrvatskih branitelja studenti koji ostvaruju prava na dodatan broj bodova, prema čl. 15. Pravilnika, dužni su dostaviti potvrdu o statusu (roditelja) branitelja iz koje je vidljivo koliko dana je provedeno u borbenom sektoru. Bodove ostvaruju samo oni sa najmanje 100 dana sudjelovanja u borbenom sektoru.

Popis područnih ureda Ministarstva hrvatskih branitelja u RH, koji izdaju navedene potvrde, možete pronaći na poveznici, no do potvrda se može doći i elektroničkom poštom putem Ministarstva branitelja (e-mail: ministarstvo@branitelji.hr).

Dopis Ministarstva hrvatskih branitelja vezan za priznavanje statusa pripadnika Hrvatskoga vijeća obrane (HVO).

Smještaj | 02. Srpanj 2019. u 14:28

Natječaj SCZG za smještaj studenata u ak. god. 2019./2020.

Na temelju Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje (Narodne novine, br. 63/2019) KLASA: 602-01/18-03/00078, URBROJ: 533-04-19-0015 i Odluke  o iznosu subvencija i kvoti za subvencionirano stanovanje u akademskoj godini 2019./2020., KLASA:602-01/19-03/00087, URBROJ: 533-04-19-0001, Studentski centar u Zagrebu raspisuje:

N A T J E Č A J

za raspodjelu mjesta redovitim studentima za subvencionirano stanovanje u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu u akademskoj godini 2019./2020.

I OPĆE ODREDBE

Pravo na subvencionirani smještaj u studentskom domu u akademskoj 2019./2020. godini imaju:

 1. redoviti studenti, državljani Republike Hrvatske,
 2. redoviti studenti, državljani EU s prijavljenim boravkom u RH sa statusom stranca na stalnom boravku u RH,
 3. osobe sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti, koje su upisane na visokim učilištima u RH,
 4. studenti s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija.

  Tekst Natječaja možete preuzeti ovdje u pdf formatu.

  Obavezna web prijava putem linka: 
  https://natjecaj.sczg.hr/student

  Obrasce za prijavu na Natječaj obavezno ispisujete po završetku web prijave!

  Pdf verzije obrazaca koji su potrebni za prijavu na Natječaj:

  ISTE NIJE POTREBNO PREUZETI UKOLIKO STE IH ISPUNILI KAO DIO WEB PRIJAVE!

  Dokumenti se predaju na lokaciji:

  Zagreb, Savska cesta 25

  radnim danom

  od 3. srpnja 2019. do zaključno 26. srpnja 2019. godine

  u vremenu od 8 do 20 sati

  Studenti koji se natječu, prijavu s traženom dokumentacijom moraju dostaviti osobno uz obvezno predočenje studentske iskaznice (X-ice). Ovo se ne odnosi na studente koji prvi put upisuju prvu godinu studija (brucoši).

  Studenti koji će akademske 2019./2020. godine upisati prvi puta prvu godinu studija (brucoši), prijavu s traženom dokumentacijom mogu predati osobno ili poslati poštom preporučeno (uzima se u obzir i pošta poslana na dan 26. srpnja 2019.).

  Rezultati natječaja biti će objavljeni do 16. kolovoza 2019. godine na web stranici: www.sczg.unizg.hr

  Opširnije...

  Smještaj | 02. Srpanj 2019. u 14:13

  Odluka o iznosu subvencija i kvotama u ak. god. 2019./2020.

  Odluka o iznosu subvencija i kvoti za subvencionirano stanovanje u akadamskoj godini 2019./2020.

  Navedenu odluku možete preuzeti ovdje u pdf formatu.

  Sukladno Odluci MZOS-a u akademskoj godini 2019./2020. neće se dodjeljivati subvencije za smještaj kod privatnog stanodavca.

  Smještaj | 30. Lipanj 2019. u 23:04

  DEFICITARNA ZANIMANJA, AK.GOD. 2019./2020.

  Popis prvih 10 deficitarnih studijskih programa na županijskoj razini za 2019. godinu za potrebe upisa i stipendiranja visokog obrazovanja te u svrhu objave javnih natječaja za raspodjelu mjesta redovitim studentima u studentske domove koje objavljuju studentski centri:

  Grad Zagreb i Zagrebačka županija

  1)   Medicina
  2)   Matematika, nastavnički smjer
  3)   Fizika i tehnika, nastavnički smjer
  4)   Elektrotehnika i informacijska tehnologija
  5)   Računarstvo
  6)   Strojarstvo
  7)   Biologija i kemija, nastavnički smjer
  8)   Fizika i informatika, nastavnički smjer
  9)   Fizika, nastavnički smjer
  10)  Fizika i kemija, nastavnički smjer

  Sukladno Pravilniku MZO, članak 13.

  Smještaj | 30. Lipanj 2019. u 12:59

  Pravilnik MZO-a za aka. god. 2019./2020.

  PRAVILNIK

  O UVJETIMA I NAČINU OSTVARIVANJA PRAVA REDOVITIH STUDENATA NA  SUBVENCIONIRANO STANOVANJE

  Ovim pravilnikom propisuju se uvjeti i način ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirani smještaj u studentskim domovima, učeničkim domovima i subvencioniranje smještaja studenata koji stanuju kod privatnih stanodavaca.

  Pravilnik možete preuzeti ovdje (u pdf formatu) ili ga pročitati u Narodnim novinama NN 63/2019, 
  link:
  https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2019_06_63_1249.html

  Smještaj | 23. Siječanj 2018. u 13:43

  Domski red

  Ovdje možete preuzeti Pravilnik o domskom redu i uvjetima boravka studenata u studentskim domovima Studentskog centra u Zagrebu u pdf formatu ili ga pročitajte u cijelosti u nastavku.

  Opširnije...

  Smještaj | 01. Siječanj 2017. u 06:00

  Izvadak iz Domskog reda

  Pravo na smještaj u studetskom domu je osobno pravo studenta i nije prenosivo na drugu osobu. Studentski centar će odmah po useljenju studenata u studentske domove obavljati intezivne kontrole ostvarenog prava i sukladno Domskom redu sankcionirati prekršitelje.

  DOMSKI RED

  Članak 33.
  Teži disciplinski prijestup je povreda odredbi Domskog reda koju stanar učini namjerno ili krajnjom nepažnjom i to:

  12. ustupanje svojeg prava na smještaj drugoj osobi;
  13. prodaja ili kupovina prava na smještaj u studentskom domu;
  14. primanje osobe na boravak, stanovanje i spavanje u studentski dom bez odobrenja upravitelja;

  3. Disciplinske mjere

  Članak 36.

  Zbog povrede odredaba Domskog reda studentu se mogu izreći sljedeće disciplinske mjere:
  ...
  - isključenje iz studentskog doma za sve vrijeme studiranja.

  Smještaj | 31. Kolovoz 2016. u 15:20

  Kategorije smještajnih kapaciteta

  Smještaj studenta razvrstan je na sljedeće kategorije:

  • I. kategorija: SN "Stjepan Radić" 11. i 12. paviljon (apartman sa dvije dvokrevetne sobe koje dijele zajedničko predsoblje sa kupaonicom i kuhinjom)
  • II. kategorija: SN "Cvjetno" (dvokrevetna soba sa twc)
  • III. kategorija: SN "Stjepan Radić" 1. - 4. ; 7. - 9. paviljon (dvokrevetne sobe sa zajedničkim twc i kuhinjama po katu)
  • IV. kategorija: SN "dr. Ante Starčević" (dvije dvokrevetne sobe dijele twc)
  • V. kategorija: SN "Stjepan Radić" 5. i 6. paviljon (dvije dvokrevetne sobe dijele twc)
  • VI. kategorija: SN "Lašćina" 1. - 7. ; 9. - 10. paviljon (dvokrevetne sobe sa zajedničkim twc i kuhinjama po katu)
  • VII. kategorija: SN "Lašćina" 8. paviljon (trokrevetne sobe sa zajedničkim twc i kuhinjama po katu)